Sportmateriaal

Organiseer je een verjaardagsfeest of een dagje uit maar mis je nog bepaalde onderdelen om je dag compleet te maken? Op de pagina ‘materiaal’ vind je losse materialen om je activiteiten compleet te maken. Vaak heb je een spel of artikel compleet verpakt zitten. Huur je de stormbaan?  Dan houdt de stormbaan niet je snelheid in de gaten, daar heb je een ‘speedmeter’ voor nodig. Toch handig, als je een wedstrijd met verschillende teams organiseerd! De losse artikelen verhuren wij voor een scherpe prijs en zijn van uitstekende kwaliteit. We hebben de volgende materialen in ons assortiment: Goal opvouwbaar, minigolf set en nog meer! Kijk voor de rest van de materialen snel in ons hele assortiment.

Valmat 2x1m
1 dag
16,53
excl. BTW
1 dag
20,00
incl. BTW
Standaard Speedmeter
1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW

Materiaal te huur bij Gaaf! verhuur

Is jouw feest of evenement al helemaal gepland? Of ben je toch nog iets vergeten om deze dag compleet te maken? Denk dan ook eens aan onze materialen om de puntjes op de i te zetten van jouw feest of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een goal voor een sportdag of sport evenement. Bij Gaaf! verhuur kan je het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. 

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor springkussens, stormbanen en materialen voor ook voor de benodige feestproducten! We verhuren bijvoorbeeld ook partytenten in verschillende grotes, feestverlichting, popcornmachines en nog veel meer! Heb je nog producten nodig? Aarzel dan niet en neem snel een kijkje in de rest van ons assortiment.

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice, een op- en afbouwe sevice en een begeleiding service aan! Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Gaaf! verhuur. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag om de juiste producten te vinden die passen bij jouw evenement of feest!