Zweef / Nerve Ball

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zweef / Nerve Ball
>
  • Zweef / Nerve Ball
  • Zweef / Nerve Ball
  • Zweef / Nerve Ball
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 2,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230V)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Zweef / Nerve Ball

Dit toffe spel kan door 2 personen tegelijkertijd worden gespeeld. Als je dit spel met meerdere mensen wilt spelen is het ook mogelijk om 2 teams van 2 personen te maken. Het spel gaat als volgt: de ballen zweven op de luchtstroom die uit de kegels omhoog blaast, vervolgens is het de bedoeling om zo snel mogelijk jouw ballen van de ene kegel naar de andere door te geven zonder dat ze op de grond vallen. Degene die als eerst alle ballen in de eindbak heeft wint dit spel.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen