Gezelschapsspellen

Wil je een leuk ouderwets spelletjesmiddag organiseren? Ook dan ben je bij Gaaf! verhuur op het juiste adres! We bieden verschillende oud- Hollandse spelletjes te huur aan voor een onvergetelijke dag!

Wanneer was de laatste keer dat je je familie, vrienden of kennissen hebt uitgedaagd? Samen spellen spelen en zo wel met als tegen elkaar spelen is enorm gezellige en daarom zijn de spellen die wij te huur aanbieden juist zo leuk! Het zorgt voor een leuke gezellig dag met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan boter, kaas en eieren maar dan in een reuzevariant!

 

Alle gezelschapsspellen

Vier op een Rij XXL

Vier op een Rij XXL

Afmetingen DxBxH
0,40x 1,20x 0,80
Aantal gebruikers
2
1 dag
28,92
excl. BTW
1 dag
34,99
incl. BTW
Twister XXL

Twister XXL

Afmetingen DxBxH
5m x 5m
Aantal gebruikers
8
1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW
Ludo XXL

Ludo XXL

Afmetingen DxBxH
5m x 5m
Aantal gebruikers
4
1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW

Spelletjes huren bij Gaaf! verhuur

Voor een ouderwets spelletjesmiddag ben je bij Gaaf! verhuur aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid assortiment aan spellen zoals: mikado XL, kaarspel XL, ringwerpen, jengo XL en nog veel meer! Neem snel een kijkje in ons uitgebreide spellen assortiment. Onze spellen zijn niet alleen geschikt voor een middagje voor de famillie maar organiseer een zeskamp op het bedrijfsuitje. Organiseer een spelletjesmiddag op de sportverening of op een buurtfeest. Alles is mogelijk met de leuke spellen van Gaaf! verhuur. Zorg voor een onvergetelijke middag!

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.