Voetbalcurling

Aantal:

20,66

1 dag 

excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbalcurling
>
  • Voetbalcurling
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
-
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Stroombehoefte Stroombehoefte
-
Transportmaat Transportmaat
Opvouwbaar zijl
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Zeer makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Begeleiding Begeleiding
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbalcurling

Curling, een sport die je in Nederland niet vaak zult zien en nog knap lastig kan zijn. Wij hebben de sport een beetje aangepast door een voetbal te gebruiken. De bedoeling van het spel is om de voetbal in het midden te krijgen en deze daar te behouden. Je tegenstanders zullen de bal proberen weg te stoten met een voetbal van hun eigen team. Het is dus belangrijk om goed te mikken en de juiste snelheid aan te houden.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Let op!

Attractie wordt zonder bal geleverd. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,95

1 dag

excl. BTW

5,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen