Oud-Hollandse Spellen

Oud-Hollandse spellen maken van jouw evenement een succes. Of je nu op zoek bent naar spelletjes om het ijs te breken tijdens een bedrijfsfeest of een buurtfeest of als leuke activiteit op een verjaardag of ander evenement: bij Gaaf! Verhuur ben je aan het juiste adres.  

Alle oud-hollandse spellen

Sjoelbak  (inklapbaar)

Sjoelbak (inklapbaar)

Afmetingen DxBxH
2m lang x 35 cm breed
Aantal gebruikers
1
1 dag
20,66
excl. BTW
1 dag
25,00
incl. BTW
Stokken Vangspel

Stokken Vangspel

Afmetingen DxBxH
1.50x 50cm x 2m
Aantal gebruikers
1
1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW

Oud-Hollandse spellen huren

Oud-Hollandse spellen maken van jouw evenement een succes. Of je nu op zoek bent naar spelletjes om het ijs te breken tijdens een bedrijfsfeest of een buurtfeest of als leuke activiteit op een verjaardag of ander evenement: bij Gaaf! verhuur ben je aan het juiste adres.  

Oud-Hollandse spellen huren Zuid-Holland

Gaaf! verhuur is de bekendste feestverhuurder van Rotterdam en omstreken. Als je oud-Hollandse spellen wilt huren in Zuid-Holland, neem je een kijkje bij ons uitgebreide assortiment. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en leveren alles voor jouw feest of evenement. Ga oud-Hollands ijspegels vangen, sjoelen, rolkegelen of speel het klompenspel. Wij garanderen een gezellige middag voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is het leuk om ook een springkussen te huren. Het mooie van oud-Hollandse spellen is dat de spelletjes eenvoudig zijn maar toch erg uitdagend en leuk. De spelregels zijn simpel zodat je geen uren kwijt bent om uit te vogelen hoe een bepaald spel in elkaar steekt. Jullie kunnen direct aan de slag. 

Oud-Hollandse spelletjes voor volwassenen

 Voor een ouderwetse spelmiddag met vrienden, familie of collega’s zit je goed met oud-Hollandse spelletjes voor volwassenen. Bij Gaaf! verhuur heb je de keuze uit een ruim assortiment aan spellen, waardoor er altijd wat bij zit dat aansluit bij jouw wensen. Zo is blikgooien een echte aanrader, of wat dacht je van een potje oud-Hollands bierpul schuiven? Veel van de spellen zijn in je eentje te spelen, maar het wordt een stuk leuker als je al jouw vrienden en kennissen uitnodigt.  

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

De oud-Hollandse spellen bieden eindeloos speelplezier. Deze spelletjes ken je vast nog van vroeger, zoals Jenga en Mikado maar dan in reuze uitvoering. Dit zijn uitstekende teambuilding activiteiten voor tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Maak verschillende teams die het tegen elkaar op kunnen nemen. Vergeet je niet om een mooie prijs te regelen voor het winnende team? 

Voordelen van Gaaf! verhuur

 Wij bieden een bezorgservice aan zodat jij de spellen niet hoeft op te komen halen. Heb je weinig tijd en wil je dat alles klaar staat tegen de tijd dat je aan komt op het evenement? Maak dan gebruik van onze op- en afbouw service. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Twijfel jij nog welke oud-Hollandse spelletjes jij wilt huren voor jouw feest? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee en bezorgen je zo een heerlijke dag.