Legobox / Big Brick

Aantal:

28,92

1 dag 

excl. BTW

34,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Legobox / Big Brick
>
  • Legobox / Big Brick
<

Omschrijving

Lego BOX / Big Brick

Hou jij ervan om met lego blokken te spelen maar wil je eigenlijk een keer echt iets heel groots bouwen? Dan zit je hier bij ons aan het juiste adres! Deze lego blokken zijn lekker groot en super leuk om iets moois mee op te bouwen. En om het nog extra leuk te maken zijn alle lego blokken ook nog eens in verschillende kleuren, zodat je van alles wat hebt. Je kan bijvoorbeeld een heel groot mooi huis bouwen met een tuin erbij en een stoere auto ernaast.

Wij wensen jullie veel bouw plezier!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen