Zeskamp Spellen

Zeskamp! Een van de leukste activiteiten die elk jaar weer word georigniseerd. Met Zeskamp heb je gegarandeerd een dag vol plezier. Teams nemen het tegen elkaar op en dagen elkaar uit om het de bestse prestatie te leveren. Of je nu met je mede-scholieren, collega's of familie de strijd aan gaat. Gaaf! verhuur heeft een leuk assoritiment Zeskamp activiteiten zodat je van jou dag een knallend succes kan maken!

Alle zeskamp spellen

Gezelschapsspel Letterpakken

Gezelschapsspel Letterpakken

Aantal gebruikers
4 vs 4
1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW

Zeskamp spellen

Een zeskamp is een leuk sportief spel waarbij meerdere teams op hetzelfde moment verschillende onderdelen van het spel spelen. Alle zes de 6 kamp spellen worden in een roulatieschema gespeeld. Je kunt er ook een vierkamp, achtkamp of tienkamp van maken, afhankelijk van de grootte van de groep. Bij het organiseren heb je alle vrijheid, geef jouw zeskamp bijvoorbeeld een thema zoals een Oudhollands Zeskamp.

 

Zeskamp spellen verhuur

Zeskampen zijn geschikt voor heel veel momenten. Zet dit bijvoorbeeld in als onderdeel van teambuilding om zo de samenwerking op de werkvloer te verbeteren. Door de groep in teams in te delen spelen ze een competitie met de andere teams, maar moeten ze ook goed samenwerken.

Gekke zeskampspellen zijn ook erg populair op feesten en partijen, hiermee krijg je mensen in beweging. Huur bijvoorbeeld leuke 6 kamp spellen voor een burendag of familiedag. Zo heb je direct een leuk programma waar iedereen aan mee kan doen. Ook voor het huren van springkussens, stormbanen en ander spannend attractieverhuur ben je bij Gaaf! verhuur aan het juiste adres.

 

Zelf de locatie voor jouw zeskamp bepalen

Je bepaalt helemaal zelf de locatie van jouw zeskamp. Speel dit bijvoorbeeld met je vriendengroep op het strand, neem de gehuurde zeskamp spellen mee naar het park of gebruik deze gewoon in de achtertuin of op een evenemententerrein. Ook voor een introductiedag is zeskamp uitermate geschikt omdat het teambuilding combineert met een hoog fun gehalte.

 

Geschiedenis van zeskamp

Zeskamp is een Nederlandse uitvinding, afkomstig uit het televisieprogramma Spel zonder Grenzen. In dit programma, dat al in 1965 op televisie was, gingen verschillende landen de strijd met elkaar aan met diverse sportieve activiteiten en spelletjes. Het traditionele zeskamp bestaat ook maar uit zes spellen, maar tegenwoordig is het niet meer zo strikt en kun je zelf allerlei onderdelen toevoegen. 

 

Welke zeskamp spellen zijn er?

Traditionele zeskamp spellen zijn onder andere zaklopen, bloklopen en de kruiwagen race. Er zijn echter nog veel meer leuke en gekke zeskampspellen te huur, zoals het populaire letterpakkenspel dat je misschien al eens hebt gezien in de spelshow Ik Hou Van Holland. Ook erg gaaf is het opblaasbare attractiepakket zeskamp XXL, de kruiptunnel en het vliegend tapijt. Voor welke spellen jij ook kiest, het wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen!

Wil jij zeskamp spellen huren? Bij Gaaf! verhuur vind je wat je zoekt. Daarnaast bieden wij een bezorgservice, op- en afbouwservice en een begeleidservice aan. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw spellen zelfs af te halen. Heb je vragen, opmerkingen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.