Stokken Vangspel

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stokken Vangspel
>
  • Stokken Vangspel
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Lengte
1.50m
Breedte
50cm
Hoogte
2m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
Geen
Gewicht Gewicht
10 kg
Transportmaat Transportmaat
1.50m lang x 1.50 breed
Transport advies
Lege personenauto met achterbankbank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
2
Begeleiding Begeleiding
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Oud Hollands Stokken Vangen

Organiseer je een spelletjes middag waarbij je verschillende spellen moet organiseren voor jong en oud? Dan zit je met het stokken vangen goed! Dit spel is voor alle leeftijden en je moet proberen zoveel mogelijk stokken te vangen. Dit word je echter niet makkelijk gemaakt. Met een toekijkend publiek, de bijkomende zenuwen en het onverwachte vallen van de stokken is het een hele uitdaging. De stokken vallen per stuk, je weet alleen niet welke er gaat vallen en wanneer deze valt, succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen