FAQ / Veel gestelde vragen Gaaf! verhuur

AANVRAAG EN OFFERTE

 

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen en niet direct bestellen, kan dat?
Je kan via onze website (huurmandje) een aanvraag indienen. Je krijgt dan per email een offerte (in PDF) toegestuurd. Via de bevestigingslink in de begeleidende email kun je de bestelling definitief plaatsen.

 

Ik wil graag de beschikbaarheid controleren van een product, kan dat? 
Je kan een offerte aanvragen via onze website (huurmandje). Na ontvangst van je aanvraag controleren wij de beschikbaarheid en mailen je binnen 24uur een offerte toe. 

 

Ik wil graag iets wijzigen aan mijn bestelling, kan dat?
Uiteraard, wij ontvangen de aanpassing(en) graag per e-mail (info@gaafverhuur.nl). Wij passen de offerte voor je aan en mailen een aangepaste offerte terug.

 

BETALEN

 

Uit welke betaalopties kan ik kiezen?
Je kan betalen met pin, creditcard en contant. Tevens kun je de factuur voorafgaand per iDEAL of factuur (per bankoverschrijving) voldoen. De betaling dient altijd vooraf of uiterlijk bij levering te geschieden. Na levering per factuur betalen is alleen mogelijk met inkoopnummers en overeengekomen afspraak.

 

Moet ik ook borg betalen?
Nee, wij rekenen geen borg wanneer je de aanvraag voorafgaand bij ons via de website hebt aangevraagd en bevestigd. Eventuele schades / manco’s dienen bij retour direct te worden voldaan. Of worden indien deze later worden geconstateerd aan jou doorbelast.

 

 

AFHALEN

 

Ik wil de materialen graag eerder ophalen en later terugbrengen, kan dat?
Je betaalt alleen voor de dag van de huur zelf. Wanneer mogelijk qua tijd en beschikbaarheid kun je de materialen op afspraak vaak al een dag voorafgaand afhalen en de dag na gebruik weer terugbrengen.


BEZORGEN

 

Ik wil de gehuurde materialen graag laten bezorgen, kan dat?
Jazeker. Binnen een straal van 30km bezorgen wij voor een vast tarief van € 49,95 excl. btw.(op een aantal materialen wordt een toeslag berekend ivm speciaal transport) Wij halen de materialen dan ook weer op na afloop. Extra kilometers worden tegen een kilometerprijs doorberekend. De vervoerskosten worden automatisch berekend bij uw aanvraag via het huurmandje.

 

OPBOUW

 

Ik wil de gehuurde materialen ook graag laten opbouwen, kan dat?
Jazeker, wij rekenen vanaf € 29,95 excl. btw per attractie, dit is en totaalbedrag . Bij bepaalde artikelen geldt een toeslag, dit staat in de producttekst en op jouw offerte vermeld. 

 

Kan ik de materialen ook zelf opbouwen?
In de meeste gevallen kan dat zeker. Op onze site geven we per artikel een advies voor op- en afbouw en tevens kun je in de footer van onze website diverse filmpjes bekijken met op- en afbouw instructies.

 

 


PRAKTISCH: ELEKTRICITEIT EN ONDERGROND ATTRACTIES

 

Als ik een attractie huur, wat moet ik verder dan nog regelen?
In principe leveren wij alles aan om een attractie op een zachte ondergrond (gras) te plaatsen. Grondankers en uiteraard een blower. Eventueel ook spanbanden. Vrijwel alles is inbegrepen, een stroombron (230v minimaal 1500 watt) dient altijd direct voor handen te zijn.

 

WERK

 

Ik wil graag werken bij Gaaf! verhuur. Waar kan ik mij melden?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs en begeleiders. Zowel op werkdagen als in de weekenden en avonduren. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie. Je kunt je CV met motivatie mailen naar werk@gaafverhuur.nl

 

CONTACT

 

Voor alle overige vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar via:
Je kunt met ons chatten via de chatbox op onze website of bereik ons via:

 

Email:              info@gaafverhuur.nl

Whatsapp:       06 145 65 150
Telefoon:         010 303 29 91