Standaard Speedmeter voor Diverse Sporten

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Standaard Speedmeter
>
  • Standaard Speedmeter
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
230V
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleiding Begeleiding
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Standaard Speedmeter

Een groot duidelijk afleesbaar led display die via een kabel verbonden is aan de lasergun die beide op een standaard staan. De laser meet de snelheid en meet de meest gangbare projectielen. Waaronder; Voetbal, tennis, hockey, korfbal, hand/softbal etc. Super handig dus als je je snelheid wilt opmeten! Deze standaard speedmeter is bijvoorbeeld super leuk voor als je een race tegen je vrienden wilt doen wie er het snelste is! Wie het snelste is, is de winnaar!

De teller toont de snelheid van het passerende projectiel. Geleverd incl 220v adapter.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen