Over ons

Gaaf! verhuur de grootste feestverhuurder van Rotterdam en omgeving!

Gaaf! verhuur is de grootste attractie- & feestverhuurder van Rotterdam en omstreken! Al meer dan acht jaar zet Gaaf! verhuur in op kwaliteit in het leveren van diverse feest-, sport & recreatie- en evenementbenodigdheden!


Of je nu op zoek bent naar een springkussen voor een verjaardagsfeest, een stormbaan voor jouw sportdag van school, tenten met licht & geluid of naar leuke activiteiten tijdens een teambuildingsdag op het werk; Gaaf! verhuur heeft de producten, personeel en ideeen om deze dag compleet te maken!

De 4 Duimpjes van Gaaf! Wij zijn pas tevreden als de klanten ons een duimpje uitdelen, maar uiteraard hebben wij ook wat duimpjes voor onze gave klanten;
- Veilig Spelen, al onze materialen worden periodiek aan inspecties onderworpen en aan keuring onderhevige attracties zijn voorzien van logboek, certificaat van goedkeuring en eventueel een RASnummer 
- Service gericht,
alle medewerkers van Gaaf! denken graag met je mee voor een uniek evenement! van sales tot chauffeur en van reparateur tot directeur! 
- Coronaproof,
In deze tijden staat gezondheid tijdens spelen voorop, wij maken onze materialen extra schoon, laten deze langer liggen in onze stellingen, en we leveren desgewenst desinfectiemiddel mee. En ook aan het toezicht is gedacht met speciale hesjes voor de begeleiders.  
- Goede prijs / kwaliteitOns prijsbeleid is altijd in beweging en we proberen ons aan te passen aan de vraag zonder in te boeten op kwaliteit. Heb je het zelfde product elders goedkoper gevonden? Wij passen de onze aanbieding hier graag op aan. 


Bij Gaaf! verhuur kan je losse producten huren, producten door ons laten op- en afbouwen of zelfs onze ervaren collega’s inzetten als begeleidend personeel voor zo wel activiteiten, feesten of catering! Daarnaast hebben wij een uitstekende bezorgservices en stapelkorting! bijvoorbeeld bij meerdere dagen huur, rekenen wij 25% korting op de tweede dag verhuur en 50% voor de derde en alle opvolgende dagen! bekijk hiervoor ook onze F.A.Q.


Nog geen antwoord kunnen vinden op onze F.A.Q. pagina? Wi je een langdurige samenwerking met ons aangaan? Leg je idee dan vooral voor via info@gaafverhuur.nl en wij informeren je graag over de mogelijkheden! 


Uiteraard leveren wij ook in de regio Rotterdam & Omstreken:


ROTTERDAM -  BARENDRECHT -  BERGSCHENHOEK -  BERKEL & RODENRIJS -  CAPELLE A/D IJSSEL -  HILLEGERSBERG -  SCHIEBROEK -  NIEUWERKERK A/D IJSSEL -  KRIMPEN A/D IJSSEL -  MAASSLUIS -  PIJNACKER -  PRINS ALEXANDER -  RIDDERKERK -  VLAARDINGEN -  SCHIEDAM -  SPIJKENISSE