Gaaf! verhuur de grootste feestverhuurder van Rotterdam en omgeving!


Gaaf! verhuur is de grootste attractie- & feestverhuurder van Rotterdam en omstreken! Al meer dan acht jaar zet Gaaf! verhuur in op kwaliteit in het leveren van diverse feest-, sport & recreatie- en evenementbenodigdheden!


Of je nu op zoek bent naar een springkussen voor een verjaardagsfeest, een stormbaan voor jouw sportdag van school, tenten met licht & geluid of naar leuke activiteiten tijdens een teambuildingsdag op het werk; Gaaf! verhuur heeft de producten, personeel en ideeën om deze dag compleet te maken!


De 4 duimpjes van Gaaf!
 Wij zijn pas tevreden als de klanten ons een duimpje uitdelen, maar uiteraard hebben wij ook wat duimpjes voor onze gave klanten!


Het duimpje van gaaf!Veilig spelen: Al onze materialen worden periodiek aan inspecties onderworpen en aan keuring onderhevige attracties zijn voorzien van logboek, certificaat van goedkeuring en eventueel een RASnummers.


Het duimpje van gaaf!Service gericht:
,
Alle medewerkers van Gaaf! denken graag met je mee voor een uniek evenement! Wij nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren voor een klein feestje in de tuin of de grootste straatfeest ooit! Van onze sales tot chauffeurs en van reparateur tot directeur! 


Het duimpje van gaaf!Vervoer & op- en afbouw: 
Onze chauffeurs en bouwers staan voor je klaar. Wij bezorgen de materialen bij je thuis of op een andere locatie. Ook het veilig opbouwen en afbouwen van de materialen kunnen wij (samen met jou) voor je voerzorgen.

Het duimpje van gaaf!Goede prijs & kwaliteit: Ons prijsbeleid is altijd in beweging en we proberen ons aan te passen aan de vraag zonder in te boeten op kwaliteit. Heb je het zelfde product elders goedkoper gevonden? Wij passen de onze aanbieding hier graag op aan.


Bij Gaaf! verhuur kun je losse producten huren, producten door ons laten op- en afbouwen of zelfs onze ervaren collega’s inzetten als begeleidend personeel voor zowel activiteiten, feesten of catering! Daarnaast hebben wij een uitstekende bezorgservices en stapelkorting! bijvoorbeeld bij meerdere dagen huur, rekenen wij 25% korting op de tweede dag verhuur en 50% voor de derde en alle opvolgende dagen! bekijk hiervoor ook onze F.A.Q.


Nog geen antwoord kunnen vinden op onze F.A.Q. pagina? Wi je een langdurige samenwerking met ons aangaan? Leg je idee dan vooral voor via info@gaafverhuur.nl en wij informeren je graag over de mogelijkheden! Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam & omstreken:

BARENDRECHT - BERGSCHENHOEK - BERKEL & RODENRIJS - BRIELLE - CAPELLE A/D IJSSEL - HELLEVOETSLUIS - HILLEGERSBERG-SCHIEBROEK - KRIMPEN A/D IJSSEL - MAASDIJK MAASSLUIS - NIEUWEKERK A/D IJSSEL - NIEUW-HELVOET - OOSTVOORNE - PIJNACKER - PRINS ALEXANDER - RHOON RIDDERKERK - ROCKANJE - ROTTERDAM - ROZENBURG - SCHIEDAM - SPIJKENISSE - VLAARDINGEN - ZUIDLAND -