Twister XXL

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Twister XXL
>
  • Twister XXL
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Lengte
5m
Breedte
5m
Gewicht Gewicht
25 kg
Transportmaat Transportmaat
0,5m breed x 0x5 lang
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Twister XXL

Twister is een zeer bekend spel waarbij je lenigheid en doorzettingsvermogen worden uitgetest. Het spel gaat als volgt: Iemand die niet meedoet gooit met de dobbelstenen, hieruit volgt een kleur en onderdeel van het lichaam zoals een hand of voet. De speler(s) moeten deze instructies volgen en bijvoorbeeld hun hand op de kleur rood zetten. Een aantal rondes verder is de uitdaging steeds groter aan het worden en kunnen de spelers zelfs in elkaar gewikkeld zijn op het veld. Deze XXL versie is maar liefst 5 meter groot en heeft genoeg plek voor meerdere spelers. Dit kun je voor een scherpe prijs huren bij Gaaf! verhuur. Naast de Twister XXL 5m met soft dobbelstenen verhuren wij ook de normale versie Twister. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen