Ballenbakken

Ballenbad of Ballenbak Huren - Stormbaan Verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Wanneer jij op zoek bent naar een mooie activiteiten voor peuters en kleuters heeft Gaaf! verhuur diverse ballenbakken in het assortiment. Of je nu een ronde of een vierkante wil, met of zonder thema, er zijn diverse mogelijkheden! zowel in een circus thema of eventueel als zeedieren thema, of misschien iets van studio100 zoals  Kabouter Plop of Bumba? Wij hebben de oplossing! 

Bij Gaaf! verhuur kun je de dan ook de leukste attracties huren voor de jongste jeugd! En dan ook nog eens voor de beste prijs en voor ieder evenement. Hoe lang kinderen zich hiermee kunnen vermaken? Let maar op! Met deze ballenbakken van Gaaf! verhuur wordt jouw feest of evenement een succes! Ook voor themafeestjes ben je bij ons op de juiste plek. We bieden de luchtkussens in verschillende thema's aan.

Alle ballenbakken

Glijbaan Oceaan met Ballenbad

Glijbaan Oceaan met Ballenbad

Afmetingen DxBxH
6,5 x 2,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
82,64
excl. BTW
1 dag
99,99
incl. BTW

Ballenbaden Huren Rotterdam

Zijn jouw kinderen helemaal weg van de ballenbak? En wil je jouw peuter of kleuter een onvergetelijke dag bezorgen? Bij Gaaf! verhuur kun je een mooie ballenbak huren in verschillende thema’s. Ideaal voor een kinderfeestje, buurtfeest of evenement waarbij je op zoek bent naar vermaak voor de allerkleinsten. Jij hoeft helemaal niet naar het indoor speelparadijs maar haalt de pret gewoon in huis! 

Kindvriendelijke ballenbaden

Er zijn ballenbaden in allerlei vormen en maten. Van een grote glijbaan met een ballenbad aan de onderkant tot een ronde ballenbak of ballenbad en springkussen in één: bij Gaaf! verhuur vind je voor iedere gelegenheid geschikte ballenbaden. Deze zijn uiteraard kindvriendelijk en bevatten geen scherpe randen. 

Kinderen vinden het heerlijk om in de ballen te zwemmen, met de ballen te gooien en samen met vriendjes het ballenbad te ontdekken. De ballen zijn gemaakt van veilig materiaal, waardoor het geen kwaad kan als je kleintje besluit om een bal in zijn of haar mond te steken. 

Vanaf welke leeftijd in de ballenbak?

De ballenbaden zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De ballenbaden die ook voorzien zijn van een glijbaan, zijn vooral gericht op de wat grotere kinderen vanaf een jaar of 3. Als er kinderen van verschillende leeftijden op jouw feestje of evenement komen, kan het verstandig zijn om meerdere ballenbakken te huren of om één van onze andere spelkussens te huren. Zo hebben de allerkleinsten een eigen plekje waar ze veilig en rustig kunnen spelen, zonder dat ze onder de voet gelopen worden door de oudere kinderen. 

Je kunt natuurlijk ook een ballenbak huren als je de kinderen een leuke dag wilt bezorgen in bijvoorbeeld de zomervakantie of het weekend. Zet het ballenbad bij mooi weer buiten en bij regen in de woonkamer. De kinderen hebben hier urenlang plezier van. 

Ballenbak huren? Neem contact op!

Gaaf! verhuur biedt uitgebreide veiligheidsinstructies aan voor alle opblaasattracties. Ook kun je op de FAQ pagina meer informatie vinden. Indien gewenst is het ook mogelijk om ons in te huren voor de op- en afbouw van jouw gehuurde ballenbak. Geef jij een feest en wil je jouw handen vrij hebben? Door begeleiding in te huren bij het ballenbad hoef je de kids zelf niet in de gaten te houden. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over attractieverhuur of onze spelmaterialen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en denken mee over de mogelijkheden voor jouw evenement of feest.