Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 6
Categorie:

De 5 leukste zomerspellen voor een topdag!

Met deze 5 leuke zomerspellen organiseer jij echt een topdag. Of je nu tijdens een warme zomerdag een gezellig buurtfeest organiseert of op zoek bent naar leuke spellen voor een kinderverjaardag, met deze 5 toppers van Gaaf! Verhuur zit jij altijd goed. Deze spellen zijn allemaal geschikt voor buiten zodat je optimaal van het heerlijke zomerweer geniet.

2 mooie partytenten die je eenvoudig kunt opzetten

Bij ons kun je als particuliere of zakelijke klant onder meer tenten huren. Als geen ander begrijpen wij van Gaaf! Verhuur dat je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoeveel ruimte heb ik nodig? Hoeveel gasten komen er? Daarom bieden wij een bezorgservice, alsmede een op- en afbouwservice. Maar in ons assortiment hebben wij ook twee mooie partytenten, die je eenvoudig zelf op kunt zetten. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

Een silent disco organiseren? 4 tips voor een onvergetelijk feest

Een silent disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je iedereen zijn eigen muziek kunt laten luisteren. De koptelefoons krijgen via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Een silent disco is origineel, vernieuwend en hartstikke leuk. Wil jij jouw eigen silent disco organiseren? Wij geven je 4 silent disco tips.

De 5 populairste spellen voor een sportdag!

Sportdag! De dag waarop kinderen in aanraking komen nieuwe sporten, met klasgenootjes leren samenwerken en vooral heel veel lol hebben. Een sportdag mag nooit ontbreken in het schooljaar. En dit zijn de leukste spellen voor een sportdag.

4 leuke zeskamp spellen voor jong en oud!

Zeskamp! Super leuk, heel spannend en goed voor de teambuilding. Ben je op zoek naar leuke zeskamp spellen voor jouw werknemers of is het juist iets dat je met familieweekend wil doen? Lees dan onze blog voor meer informatie en goede tips!

Quality time met de familie? 3 leuke spelletjes

In het tijdperk van de smartphone/tablets lijkt het moment om echt contact met elkaar te hebben steeds verder te zoeken. En geforceerd op de bank zitten of aan de eetafel hangen is vaak geen succes. Dus wat dacht je van een spellenmiddag? Daag elkaar uit, moedig elkaar aan. Winnaar krijgt zijn telefoon terug!

De 5 meest geschikte luchtkussens in het najaar

Misschien dacht je dat luchtkussens huren echt iets was voor lente en zomer, maar niets is minder waar. Ook in het najaar kun je een hoop lol beleven op allerlei soorten luchtkussens. Dus heb jij een straatfeest, familiefeest of ander leuk evenement in de planning? Zorg dan voor leuk vermaak voor jong en oud door luchtkussens te huren. Welke het meest geschikt zijn? Dat lees je hier!

Zelf springkussens opbouwen: de voor- en nadelen

Als je een feestje of evenement hebt waar kinderen zijn, is er niets zo leuk als een springkussen laten komen om de allerkleinsten zich op te laten vermaken. Hoewel, de allerkleinsten… de ervaring leert dat volwassen het ook nog héél leuk vinden om op een springkussen rond te stuiteren. Als je springkussens huren een dure aangelegenheid vindt, kun je er eventueel voor kiezen om zelf het springkussen op te bouwen. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goed idee? Bij Gaaf! Verhuur kan het allemaal. We leggen je graag de voor- en nadelen uit van het zelf opbouwen van een springkussen.

Luchtkussens huren? Hier moet je op letten!

Als je een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wil je voor hen natuurlijk ook wat vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Herinner jij je het nog van vroeger? Lekker springen en stuiteren op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Luchtkussens huren voor je verjaardag, housewarming of familiedag is dus een hartstikke gaaf idee. Maar waar moet je precies op letten? Wij vertellen je meer.

pagina 1 van 6