Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 7
Categorie:

Familiefeest organiseren met 4 gave speelkussens

Ga jij binnenkort een familiefeest organiseren? Dan zijn er genoeg opties om met elkaar een leuke dag te beleven. Je familiefeest organiseren in de buitenlucht is altijd een goed idee. Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Met speelkussens kun je er een onvergetelijk dagje van maken; ze staan vaak garant voor vele uren pret en zijn voor zowel jong als oud leuk vermaak. In dit artikel geven we je 4 voorbeelden van leuke activiteiten die je met speelkussens kunt organiseren.

Gaaf event organiseren: de 4 leukste attracties

Staat er binnenkort een groot event op de planning? Dan wil je ervoor zorgen dat er een fantastische attractie beschikbaar is voor alle bezoekers. Een groot feest, een promotie-event of een braderie is immers niet compleet zonder spectaculair vermaak. Een event organiseren doe je succesvol met een echte publiekstrekker, zoals een attractie van Gaaf! Verhuur. In dit artikel zetten we 4 leuke attracties op een rij die van jouw event zonder twijfel een succes gaan maken!

Top vrijgezellenfeest organiseren met een stormbaan!

Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen? Een vrijgezellenfeest is een mooie gelegenheid om hem of haar in het zonnetje te zetten! Een vrijgezellenfeest organiseren kan best een uitdaging zijn. Wie nodig je uit, waar gaat het feest plaatsvinden en welke activiteiten kies je? Een leuke buitenactiviteit is altijd een goed idee. Met een stormbaan ben je verzekerd van een topdag! In dit artikel geven we je tips om een vrijgezellenfeest met stormbaan te laten slagen.

Kamp organiseren? 5 tips voor eindeloos veel fun!

Het organiseren van een kamp, of dat nou voor een basisschool, de scouting of het voetbalteam is, kan voelen als veel werk. Er moet aan veel dingen worden gedacht wanneer je met een groep kinderen de hort op gaat en je wilt vooral dat ze het allemaal naar hun zin hebben. In dit artikel delen wij van Gaaf! Verhuur onze beste tips voor een fantastisch kamp. Als je gebruik maakt van onderstaande ideeën wordt het kamp organiseren een eitje en wordt het voor de deelnemers hoe dan ook een kamp om nooit meer te vergeten.

5 tips waardoor je langer blijft zitten op een rodeostier

Het huren van attracties kan een waardevolle toevoeging zijn voor je feest of evenement. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk; mobiele schaatsbanen, klimwanden, verschillende soorten simulators, maar onze favoriet blijft toch wel de rodeostier. Of het nu past bij het thema of niet, van deze attractie wordt iedereen razend enthousiast! Of het nu gaat om een echte competitie of gewoon voor de lol, iedereen wil toch kunnen opscheppen over dat hij vandaag degene was die het langst kon blijven zitten? Wij kennen het geheim; daarom geven we je drie tips waarmee je het langst kan blijven zitten op een rodeostier.

Open dag organiseren? Huur een stormbaan!

Hoewel open dagen momenteel nog online plaatsvinden, zullen we langzaamaan ook weer terug kunnen naar de live events. Als het dan weer zover is, dan geeft een stormbaan huren jouw open dag net dat beetje extra. Wij vertellen waarom!

Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

Ben je jarig tijdens de coronacrisis en weet je niet hoe je deze speciale dag nu kunt vieren? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke opties op rij gezet zodat jij er toch een knalfuif van kunt maken. Je verjaardag corona-proof vieren vraagt om wat creativiteit, maar met deze ideeën wordt jouw dag alsnog één groot feest!

pagina 1 van 7