Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 7
Categorie:

Kamp organiseren? 5 tips voor eindeloos veel fun!

Het organiseren van een kamp, of dat nou voor een basisschool, de scouting of het voetbalteam is, kan voelen als veel werk. Er moet aan veel dingen worden gedacht wanneer je met een groep kinderen de hort op gaat en je wilt vooral dat ze het allemaal naar hun zin hebben. In dit artikel delen wij van Gaaf! Verhuur onze beste tips voor een fantastisch kamp. Als je gebruik maakt van onderstaande ideeën wordt het kamp organiseren een eitje en wordt het voor de deelnemers hoe dan ook een kamp om nooit meer te vergeten.

5 tips waardoor je langer blijft zitten op een rodeostier

Het huren van attracties kan een waardevolle toevoeging zijn voor je feest of evenement. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk; mobiele schaatsbanen, klimwanden, verschillende soorten simulators, maar onze favoriet blijft toch wel de rodeostier. Of het nu past bij het thema of niet, van deze attractie wordt iedereen razend enthousiast! Of het nu gaat om een echte competitie of gewoon voor de lol, iedereen wil toch kunnen opscheppen over dat hij vandaag degene was die het langst kon blijven zitten? Wij kennen het geheim; daarom geven we je drie tips waarmee je het langst kan blijven zitten op een rodeostier.

Open dag organiseren? Huur een stormbaan!

Hoewel open dagen momenteel nog online plaatsvinden, zullen we langzaamaan ook weer terug kunnen naar de live events. Als het dan weer zover is, dan geeft een stormbaan huren jouw open dag net dat beetje extra. Wij vertellen waarom!

Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

Ben je jarig tijdens de coronacrisis en weet je niet hoe je deze speciale dag nu kunt vieren? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke opties op rij gezet zodat jij er toch een knalfuif van kunt maken. Je verjaardag corona-proof vieren vraagt om wat creativiteit, maar met deze ideeën wordt jouw dag alsnog één groot feest!

5 leuke gelegenheden voor het huren van een chocoladefontein!

Enkele jaren geleden is de trend overgewaaid uit Amerika: de chocoladefontein. De naam zegt het al, een chocoladefontein is een fontein van warme, gesmolten chocolade die je kunt gebruiken om allerlei lekkers te laten overstromen met heerlijke chocolade. Het is een ideale manier om zonder knoeien te kunnen genieten van heerlijke hapjes. De chocoladefontein is chique, hip en leuk tegelijkertijd. Daardoor past hij op elk feestje. In dit artikel noemen we 5 gelegenheden die geknipt zijn voor een chocoladefontein!

De 3 leukste winterspellen voor een geslaagd evenement!

Bij spellen en spelen in het algemeen denken we al snel aan de zomer. Bijvoorbeeld op leuke evenementen en feestjes, maar ook gewoon op een doordeweekse zomerse dag. Maar ook in de winter kunnen er natuurlijk evenementen worden georganiseerd, en dan is het natuurlijk wel zo leuk als er dan iets te doen is voor de kids en de enthousiaste volwassenen. Gelukkig zijn er genoeg winterspellen voor evenementen te huur waar je ongetwijfeld je bezoekers een plezier mee doet! Daarom zetten we in dit blog drie supergave winterattracties en -spellen voor evenementen voor je op een rij.

Suikerspinmachine huren: 3 geschikte gelegenheden

Suikerspinmachines zie je voornamelijk op kermissen, waardoor de suikerspin vaak een lekkernij is waar je hooguit een paar keer per jaar van kunt genieten. Maar wist je dat je bij Gaaf! Verhuur ook je eigen suikerspinmachine kunt huren? Met alle benodigdheden, allerlei kleuren en eventuele extra porties weet je zeker dat er ongelimiteerd gesmuld kan worden. En hoewel wij het allerliefst iedere dag zouden smullen van een suikerspin, benoemen we in dit blog drie perfecte gelegenheden voor het huren van een suikerspinmachine voor. Eet smakelijk!

pagina 1 van 7