Nieuwsoverzicht

pagina 8 van 9
Categorie:

6 Attracties geschikt voor een winterevenement

In de winter valt er genoeg te vieren. Want naast verjaardagen en andere feesten, is het ook leuk om de feestdagen te vieren in de vorm van een evenement. Om de winter door te komen, kun je een winterevenement organiseren met daarbij verschillende leuke attracties. Wij hebben de zes meest geschikte attracties voor een winterevenement, op een rijtje gezet.

3 onmisbare zaken bij het organiseren van een feest

Vandaag de dag bestaan er twee soorten feesten. Het ene soort feest noemen we een leuk maar standaard. Leuk voor zo nu en dan, maar heel bijzonder. Het andere soort feestje is het feestje waar iedereen het jaren later nog over heeft, en welke de feestgangers nooit meer zullen vergeten! Maar hoe zorg je daarvoor? Met behulp van deze drie gouden tips organiseer je altijd een topfeest!

De top 4 leukste stormbanen

Heb je een feestje te vieren? Of bijvoorbeeld een open dag bij jouw bedrijf of vereniging? Vaak is het dan lastig om je publiek de gehele dag te vermaken. Steeds vaker wordt daarom gebruik gemaakt van attributen die je publiek bezig kunnen houden. Een voorbeeld daarvan zijn stormbanen. Het voordeel van een stormbaan is dat deze vooral voor jeugd erg aantrekkelijk is en dat ze er zijn in vrijwel alle soorten en maten. Maar wat voor soort of maat moet je kiezen? Om je te helpen bij je keuze hebben wij onze top 4 op een rijtje gezet!

Upgrade je springbeleving met Interactive Play Systems

Raken kinderen weleens verveeld wanneer er een springkussen in de buurt is? In vele gevallen is nee het enige juiste antwoord. De vele modellen en diverse thema’s en afmetingen die Gaaf! verhuur aanbiedt bieden doorgaans genoeg springplezier voor vele activiteiten per jaar. En elke keer als kinderen de vele kleurvariaties en speelattributen zien is daar weer een ontluikend enthousiasme waarmee de jonge deelnemers zich uren achter elkaar kunnen vermaken, maar er is meer!

3 tips voor een springkussen evenement

Wanneer je een evenement of feest organiseert is het vaak lastig om origineel te zijn. Aangezien iedereen vervolgens met dezelfde oplossing komt is de kans groot dat je gasten steeds vaker een zelfde springkussenevenement meemaken. Om te voorkomen dat steeds dezelfde springkussens hen ondertussen de neus uitkomen hebben wij dit artikel geschreven. Hierin vind je 3 tips om jouw springkussenfeestje net even ietsje anders te maken!

Wat voor luchtkussens zijn ideaal voor sport en spel?

Met de nodige eindfeesten en seizoensafsluitingen van sportverenigingen voor de deur is het vaak weer een heel karwei voor veel vrijwilligers om de organisatie hiervan in goede banen te leiden. Zeker wanneer de verenigingen wat groter worden is de organisatie van zo’n evenement niet eenvoudig. Er moet rekening gehouden worden met catering, veiligheid, de organisatie van activiteiten en nog veel meer. Een leuke aanvulling op dit soort feesten zijn luchtkussens. Tussen de activiteiten door bied je je gasten op deze manier afleiding en vermaak in een hele sportieve vorm! Maar welke luchtkussens en andere attracties zijn hiervoor het meest geschikt? We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Een stormbaan huren: welke soorten zijn er?

Stormbanen zijn er in ontelbare soorten en maten. Wanneer je een evenement of feestje op wilt fleuren met een stormbaan is het daarom handig als je weet wat voor soort stormbaan je kiest. In dit artikel leggen wij je kort uit welke soorten stormbanen wij in ons assortiment hebben. Op deze manier kun je er helemaal een onvergetelijke dag van maken.

Wat zijn de meest verhuurde springkussens en waarom? 4 voorbeelden

Bij het huren van een springkussen zal je al gauw merken dat de keuze wat betreft verschillende kussens gigantisch is. Maar hoe kies je nu het beste kussen? Met behulp van dit artikel zullen wij proberen je een zo goed mogelijk advies te geven bij het huren van een springkussen. Aan de hand van onze 4 best verhuurde luchtkussens kun je hoogstwaarschijnlijk een kussen vinden dat aansluit op je wensen!

5 tips die je moet weten als je een stormbaan gaat huren!

Oké je bent eruit! Er gaat een stormbaan komen op mijn evenement, maar welke stormbaan en waar moet ik rekening mee houden? Wij van Gaaf verhuur helpen je graag bij het beslissen. Maar voordat je de uiteindelijke keuze maakt, moet je met een aantal factoren rekening houden. Daarom geven wij jou 5 tips die je moet weten als je een stormbaan gaat huren!

pagina 8 van 9