Een stormbaan huren: welke soorten zijn er?

dinsdag 26 april 2016

Stormbanen zijn er in ontelbare soorten en maten. Wanneer je een evenement of feestje op wilt fleuren met een stormbaan is het daarom handig als je weet wat voor soort stormbaan je kiest. In dit artikel leggen wij je kort uit welke soorten stormbanen wij in ons assortiment hebben. Op deze manier kun je er helemaal een onvergetelijke dag van maken.


Sportieve stormbanen

Bij Gaaf verhuur beschikken wij over een enorm aantal verschillende stormbanen met betrekking tot het thema sport. Zo verhuren onder andere de voetbal stormbaan. Deze reusachtige stormbaan van 17x4 meter is geschikt voor elke voetballiefhebbers. De stormbaan is daarnaast ook uitstekend geschikt om je conditie eens goed op de proef te stellen want moe ben je zeker na deze zeer uitdagende stormbaan.

 

Dieren stormbanen

Voor iedereen die gek is van dieren zijn er ook de nodige stormbanen te verkrijgen. Waan je in de oceaan met een echte haaienstormbaan of ga voor een spannende krokodillenstormbaan. De stormbanen zijn respectievelijk 17 en 10 meter, zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast komen er nog vele dieren voor in onze junglestormbanen!

 

Piratenstormbanen

Áááárrr…. Landrotten! Voor alle echte liefhebbers van woeste wateren en wilde zeeën zijn er ook levensechte piraten stormbanen! Deze stormbanen in de vorm van een echt piratenschip beschikt over meerdere masten en kanonnen! Klim in het vogelnest of beman het stuur en beleef gegarandeerd een geweldige dag. Voor ieder kinderfeestje met een piratenthema mag dit kussen niet ontbreken.

 

Circusstormbaan

Circusartiesten opgelet, echte circus stormbanen zijn uiteraard ook niet weg te denken uit de hedendaagse stormbanenwereld. Deze stormbanen lijken op compleet ingerichte circustenten Zo kan ieder kind vanaf nu ervaren hoe het is om een ware circusartiest te zijn.  

 

Overige stormbanen

Naast alle eerder genoemde stormbanen zijn er natuurlijk nog veel en veel meer andere soorten stormbanen. Deze hebben vaak geen specifiek thema maar zijn zeer geschikt voor jong en oud om een dag plezier te maken. Let er bij het huren van een stormbaan op hoe lang de baan is en zorg dat je voldoende ruimte en mensen hebt om de stormbaan op te zetten.

 

Zoals je kunt zien zijn er tal van stormbanen te huur voor welk thema of welk evenement dan ook. Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn in het huren van een stormbaan maar heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij van Gaaf! Helpen je graag verder en zoeken indien nodig samen met jou naar een stormbaan die het beste bij je evenement past.

Terug naar het nieuwsoverzicht