Wat zijn de meest verhuurde springkussens en waarom? 4 voorbeelden

donderdag 10 maart 2016

Bij het huren van een springkussen zal je al gauw merken dat de keuze wat betreft verschillende kussens gigantisch is. Maar hoe kies je nu het beste kussen? Met behulp van dit artikel zullen wij proberen je een zo goed mogelijk advies te geven bij het huren van een springkussen. Aan de hand van onze 4 best verhuurde luchtkussens kun je hoogstwaarschijnlijk een kussen vinden dat aansluit op je wensen!


Circus stormbaan 17m

Deze gigantische circus stormbaan behoort niet voor niets tot de best verhuurde attracties van het vorige jaar. Met dit 17 meter lange gevaarte is een dag lang speelplezier gegarandeerd! Kinderen zullen al hun acrobatische talent uit de kast moeten halen om de eindstreep van deze stormbaan te halen. Dit springkussen is door haar omvang en uitdaging zeer geliefd bij vrijwel alle kinderen. Vanwege de grootte en zwaarte (totaal 150 tot 200 kg) van dit luchtkussen raden wij je aan dergelijke attracties op te laten bouwen door de verhuurder.

 

Bungee Run

Ook de bungee run mag in dit lijstje zeker niet ontbreken. De bungee run bestaat uit een langwerpig kussen waarin 2 loopbanen zijn gemaakt. Aan het uiteinde van het kussen is een bungeejump elastiek geplaatst die je als een riem dient te dragen. Vervolgens kan de strijd losbarsten! Wie kan er het verst rennen terwijl je teruggetrokken wordt door het elastiek? Een leuk, uitdagend en zeer competitief springkussen voor vrijwel alle leeftijdsgroepen!

 

Levend tafelvoetbal

Voor alle voetballiefhebbers is dit luchtkussen een absolute “must”. Met een Levend Tafelvoetbal neemt iedere speler een positie in. Vervolgens maakt iedereen zich met een elastische band vast aan het kussen. Fluit maar in en het feest kan beginnen! Ook dit luchtkussen werkt zeer competitief en is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Geen verrassing dus dat we dit levend tafelvoetbal regelmatig terugzien op de bestellijsten.

 

Mini prinses springkussen met dak 4x3

Vier je een prinsessenfeestje voor je dochter? Of ben je om een andere reden opzoek naar het best verhuurde springkussen voor meisjes? Neem dan gerust even de tijd om naar dit mini prinses springkussen te kijken! Met dit roze springkussen waant iedereen zich binnen een mum van tijd in de wereld van prinsessen, ridders en kastelen. De attractie is eenvoudig zelf op te bouwen en weer af te breken.

 

Wij hopen je natuurlijk met deze greep uit ons assortiment geïnspireerd te hebben voor het maken van een goede keuze. Mocht je vragen hebben of toch op zoek zijn naar iets anders? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl. Wij zijn je graag van dienst.

Terug naar het nieuwsoverzicht