3 tips voor een springkussen evenement

donderdag 22 september 2016

Wanneer je een evenement of feest organiseert is het vaak lastig om origineel te zijn. Aangezien iedereen vervolgens met dezelfde oplossing komt is de kans groot dat je gasten steeds vaker een zelfde springkussenevenement meemaken. Om te voorkomen dat steeds dezelfde springkussens hen ondertussen de neus uitkomen hebben wij dit artikel geschreven. Hierin vind je 3 tips om jouw springkussenfeestje net even ietsje anders te maken!


Combineer springkussenevenementen met sport

Een goede combinatie om een origineel springkussenevenement te organiseren is de combinatie tussen springen en sporten. Zo kun je een stormbaan perfect verwerken in een estafetteparcour. Houd je stopwatch in de hand en bekijk wie de allersnelste is! Een andere goede optie is natuurlijk om gebruik te maken van het levend tafelvoetbalspel. Hierin bevestigen alle spelers zichzelf aan een elastieken band en kan het spel beginnen! Welke ploeg blijkt de beste?

 

Verhoog de moeilijkheidsgraad…

Hou je van een beetje uitdaging? Laten wij nu in staat zijn om je dat te bieden. Wanneer het oversteken van een stormbaan voor bijvoorbeeld tieners te gemakkelijk wordt, gebruik dan enkele van de volgende tips om het wat moelijker te maken! Zo kun je groene zeep gebruiken om het de deelnemers extra lastig te maken! Of wat dacht je van het gebruik van een blinddoek? Hierbij is wel wat extra voorzichtigheid geboden maar dat je de spanning hiermee verhoogd is een ding dat zeker is! Tot slot kun je de deelnemers ook aan elkaar vastmaken met een elastieken band en in koppels van twee over de stormbaan laten gaan, samenwerking wordt dan een vereiste!

 

Springkussens en water

Een andere originele manier om springkussens te combineren is met water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een emmer water zo vol mogelijk over een stormbaan proberen te transporteren? Bekijk wie aan het eind het meeste water overheeft en kies de winnaar! Een andere optie met dit warme weer is natuurlijk om een springkussen in de buurt van een zwembadje te zetten. Zo kan iedereen direct na het springen even afkoelen in het water!

 

Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt kun je springkussens vrijwel op alle manieren combineren met andere leuke activiteiten. Hierbij is het vooral belangrijk dat je onthoud dat niets te gek is. Laat je creativiteit de vrije loop en je zult zien dat er al gauw ontzettend veel leuke ideeën ontstaan. Vergeet natuurlijk niet om na het gebruik van bijvoorbeeld zeep of water het springkussen weer goed schoon en droog te maken! Indien je geïnteresseerd bent in het huren van een springkussen of vragen hebt dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij van Gaaf verhuur beschikken over een zeer breed assortiment van verschillende springkussens, luchtkussens en andere attracties en helpen je graag verder.

Terug naar het nieuwsoverzicht