Upgrade je springbeleving met Interactive Play Systems

dinsdag 4 oktober 2016

Nooit meer stoppen met springen!


Raken kinderen weleens verveeld wanneer er een springkussen in de buurt is? In vele gevallen is nee het enige juiste antwoord. De vele modellen en diverse thema’s en afmetingen die Gaaf! verhuur aanbiedt bieden doorgaans genoeg springplezier voor vele activiteiten per jaar. En elke keer als kinderen de vele kleurvariaties en speelattributen zien is daar weer een ontluikend enthousiasme waarmee de jonge deelnemers zich uren achter elkaar kunnen vermaken, maar er is meer!Op 22 september j.l. is er een kleine revolutie geweest in de wereld van de welbekende inflatables. Niet zo zeer dat een springkussen ineens niet meer als luchtkussen door het leven zou kunnen; of zelfs misschien wel als luchtkasteel of springkasteel, maar meer dat deze vanaf deze datum nog beter inzetbaar zijn geworden voor vele recreationele en sportieve activiteiten. En dat zelfs voor jong en oud! In Barcelona is namelijk door onze fabrikant JB Inflatable van vele van onze luchtkussens www.interactiveplaysystems.nl gelanceerd. Een interactieve spelmodule welke als extra toevoeging kan worden ingezet bij vrijwel elk springkussen en sport-en spelactiviteiten.

Zo kan je in een eenvoudig springkussen met dak niet langer alleen maar springen en chillen, maar je kan ook je vrienden uitdagen om een van de vele spellen in thema met dit Interactive Play System, kortweg IPS, te spelen. Kortom nog langer speelplezier bij de welbekende springkussens! En heb je weleens nagedacht over welke mogelijkheden dit nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld bij een of meerdere onderdelen van een zeskamp? De medewerkers van www.gaafverhuur.nl hebben alvast een kleine testcase gedraaid met bijvoorbeeld de bungeerun met IPS. Niet langer is kracht alleen van belang, maar ook tactiek en reactiesnelheid zijn zaken die het spel nog aantrekkelijker maken!

Voor al onze artikelen welke in te zetten zijn met IPS Voer IPS in in het zoekveld of klik direct hier

 

Ben je ook benieuwd hoe Gaaf! de combinatie met IPS inzet jouw activiteit nog aantrekkelijker kan maken? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht