6 Attracties geschikt voor een winterevenement

zondag 18 december 2016

In de winter valt er genoeg te vieren. Want naast verjaardagen en andere feesten, is het ook leuk om de feestdagen te vieren in de vorm van een evenement. Om de winter door te komen, kun je een winterevenement organiseren met daarbij verschillende leuke attracties. Wij hebben de zes meest geschikte attracties voor een winterevenement, op een rijtje gezet.


1. Rodeo snowboard simulator

Deze leuke attractie heeft een zeer winterse uitstraling en zal je in de stemming van wintersport brengen. Daag je vrienden en familie uit op de Rodeoslee Winter Simulator en probeer zolang mogelijk op de slee te blijven zitten. Deze attractie is leuk voor jong en oud. Let op: natuurlijk niet te jonge kinderen, in verband met de veiligheid. Bekijk hier alle rodeos.

 

2. Ijsbeer stormbaan

Deze Stormbaan Winter Run zorgt ervoor dat je het vanzelf warm krijgt. Tussen de sneeuw en de pinguïns door heb je de mogelijkheid om te rennen, klimmen en klauteren. Mocht je er een wedstrijd van willen maken, dan is het natuurlijk leuk om te strijden wie als eerst de overkant bereikt.

 

3. Ballenbad iglo

Een altijd zeer gewaardeerde attractie, is het iglo ballenbad. Alle vrolijke kleurtjes trekken aan om mee te spelen en erin te ‘zwemmen’ met vriendjes en vriendinnetjes. Het ballenbad is zeer toepasselijk voor tijdens de winter dankzij de iglo vorm.

 

4. Winters blik gooien

De attractie blikken gooienklinkt bij vele bekend in de oren. Dit spel bestaat al jarenlang en wordt door iedereen met veel plezier gespeeld. De bedoeling hierbij, is dat je door middel van een bal zoveel mogelijk blikken omver gooit. Mocht er veel sneeuw liggen, wees dan creatief en maak een sneeuwbal waarmee je het spel verder speelt.

 

5. Winters sneeuwpoppen golf

De attractie genaamd: winters sneeuwpoppen golf, is zeer makkelijk zelf te vervoeren door het formaat. Dit spel is voor jong en oud! Hierbij is het bedoeling dat je de golfballen door de gaten weet te mikken. Er kan gespeeld worden met verschillende afstanden, om het spel zo moeilijk of makkelijk te maken als gewenst.

 

6. Schaatsbaan

Een onmisbare attractie tijdens de winter is de schaatsbaan. Gaaf Verhuur verhuurt verschillende formaten schaatsbanen. Deze attractie is leuk tijdens een sportdag op school of evenement in de stad. Bij het huren van de schaatsbaan is het tevens mogelijk om schaatsten en bescherming te huren. Trotseer het ijs, maak pirouettes, houd een wedstrijd of zoek een rustige plek op om het schaatsen onder de knie te krijgen.

 

Hopelijk hebben wij je zo voldoende geïnformeerd over het huren van attracties, geschikt voor een winterevenement. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via 010-3032991 of info@gaafverhuur.nl. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht