Wat voor luchtkussens zijn ideaal voor sport en spel?

vrijdag 20 mei 2016

Met de nodige eindfeesten en seizoensafsluitingen van sportverenigingen voor de deur is het vaak weer een heel karwei voor veel vrijwilligers om de organisatie hiervan in goede banen te leiden. Zeker wanneer de verenigingen wat groter worden is de organisatie van zo’n evenement niet eenvoudig. Er moet rekening gehouden worden met catering, veiligheid, de organisatie van activiteiten en nog veel meer. Een leuke aanvulling op dit soort feesten zijn luchtkussens. Tussen de activiteiten door bied je je gasten op deze manier afleiding en vermaak in een hele sportieve vorm! Maar welke luchtkussens en andere attracties zijn hiervoor het meest geschikt? We zetten ze hier voor je op een rijtje.


Gatengoal 3,5x2,5m Groen

Onmisbaar voor ieder voetbalfeest is natuurlijk een gatengoal! Schiet de ballen in de gaten die het meeste punten opleveren en zorg ervoor dat jij uiteindelijk als winnaar uit de bus komt. Alleen zo kroon je jezelf de absolute eindbaas van jouw voetbalvereniging! Het gatengoal is eenvoudig zelf op te blazen met behulp van een meegeleverde blower.

 

Kussengevecht 5x5 meter

Een ander geschikt luchtkussen is het 5x5 meter kussengevecht. Neem met 2 personen plaats op de overhangende balk en probeer elkaar zo snel mogelijk van de balk te werken met behulp van een kussen! Deze attractie is erg geschikt om te gebruiken in toernooivorm met een knock-out systeem en zorgt voor veel vermaak en competitie bij de deelnemers. Mocht je vallen dan land je altijd zacht op het luchtkussen dat onder de balk ligt.

 

Western schietsalon

Met deze attractie kun je de westernheld in je loslaten! Deze echte Schieten met geweer geeft je de mogelijkheid om je revolverheld vaardigheden aan de buitenwereld te tonen. Schiet jij de meeste vingers van het statief?

 

Elektrische rodeostier

Ook de Rodeostier Western Simulator wordt veel verhuurd op verenigingen en andere sportieve evenementen. De stier is te besturen met een afstandsbediening en zal alles uit de kast halen om zijn berijder van zich af te gooien. Hou je dus zo goed mogelijk vast want het kan er ruig aan toe gaan! Wie het langste op de rug van de stier kan blijven zitten wint! Mocht je van de stier af vallen dan is dit geen enkel probleem. Met het grote luchtkussen rondom maak je in ieder geval een zachte landing.

 

Springkussen voetbal 5x5m

Om direct in de sfeer van sport en spel te komen is er het springkussen voetbal. Dit springkussen van maar liefst 5 bij 5 meter is één grote voetbal en zorgt gegarandeerd voor een dag vol vermaak bij jong en oud.

 

Zoals je kunt zien zijn er tal van mogelijkheden wanneer het aankomt op het huren van leuke aanvullingen voor een sportief evenement. Uiteraard zijn de bovenstaande artikelen maar een kleine greep uit ons assortiment. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek luchtkussen of spel neem dan gerust even contact met ons op. Wij kijken dan graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht