De top 4 leukste stormbanen

donderdag 13 oktober 2016

Heb je een feestje te vieren? Of bijvoorbeeld een open dag bij jouw bedrijf of vereniging? Vaak is het dan lastig om je publiek de gehele dag te vermaken. Steeds vaker wordt daarom gebruik gemaakt van attributen die je publiek bezig kunnen houden. Een voorbeeld daarvan zijn stormbanen. Het voordeel van een stormbaan is dat deze vooral voor jeugd erg aantrekkelijk is en dat ze er zijn in vrijwel alle soorten en maten. Maar wat voor soort of maat moet je kiezen? Om je te helpen bij je keuze hebben wij onze top 4 op een rijtje gezet!


 Thema stormbaan

Aan veel stormbanen zit een leuk of spannend thema gekoppeld! Zo is het eenvoudiger om een specifieke stormbaan te kiezen voor een bepaald soort evenement. Denk bijvoorbeeld aan een échte formule 1 stormbaan voor een kinderfeestje. Zo ben je er altijd van verzekerd dat er binding ontstaat met het thema en dat jouw dag of evenement voorzien is van een leuke activiteit.

 

Gigantische stormbanen

Behalve stormbanen die gekoppeld zijn aan een leuk thema bestaan er ook stormbanen die maar voor één ding ontworpen zijn: spanning! Deze gigantische stormbanen zijn soms wel meer dan 25 meter en overstijgen alle verwachtingen! Deze enorme stormbanen zijn dan ook alleen geschikt voor de wat oudere doelgroep maar zijn het dubbel en dwars waard! Dergelijke stormbanen zijn dan ook ideaal te gebruiken voor competitieve doeleinden zoals estafettes of andere meerkampen.

 

Het dierenrijk

Uiteraard mogen ook de dierlijke stormbanen zeker niet ontbreken in het rijtje met de leukste soorten stormbanen. Veel stormbanen zijn namelijk ontworpen aan de hand van verschillende dieren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een stormbaan in de vorm van een haai ? De mogelijkheden zijn enorm dus voor elk thema is er wel iets te vinden.

 

Speciale stormbanen

Naast de traditionele stormbanen die hierboven zijn genoemd, bestaan er ook speciale stormbanen. Deze hebben vaak een specifiek onderdeel in de stormbaan verwerkt zitten dat voor extra spanning of uitdaging zorgt. Denk bijvoorbeeld aan de stormbanen waarbij je met een touw over een bak met water moet slingeren! Spanning en plezier zijn daarmee gegarandeerd.

 

We hopen je met dit lijstje een indruk gegeven te hebben van de verschillende soorten stormbanen die er allemaal te vinden zijn. Indien je op zoek bent naar een stormbaan maar je niet precies weet waar je naar op zoek bent, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar je wensen en behoeften om vervolgens de perfecte match te vinden! 

Terug naar het nieuwsoverzicht