Nieuwsoverzicht

pagina 7 van 9
Categorie:

Organiseer een sport en speldag met deze attributen!

Een sport en speldag is een prachtige manier om lekker te bewegen en tegelijkertijd plezier te maken. Zo’n sport en speldag kun je organiseren aan de hand van allerlei attributen. Daarnaast zijn er allerlei spellen te bedenken die passen bij deze attributen. In dit artikel vertellen je welke attributen dit zijn!

Een springkasteel huren, welke soorten zijn er?

Luchtkussens zijn er in vele soorten en maten. Een populaire soort zijn de springkastelen. Ook deze springkastelen zijn er in meerdere soorten. Om een goede keuze te kunnen maken vertellen we je graag meer over welke soorten springkastelen er zijn!

Een zomer evenement organiseren? 5 essentiële onderdelen

De zomer is weer aangebroken! En ondanks dat dat in Nederland niet altijd garantie is voor prachtig weer, hebben we van al heel wat mooie en warme dagen mogen genieten. En hopelijk hebben we er nog heel wat te gaan! Wil jij om deze mooie maanden te vieren een zomer evenement organiseren? Wij zetten 5 essentiële onderdelen op een rij voor je.

Luchtkussen huren voor buurtfeest; let op deze 5 zaken

Een buurtfeest is niet compleet zonder luchtkussen. Die zijn er echter in allerlei soorten en maten. Dit betekent dat je op een aantal dingen moet letten wanneer je een luchtkussen wilt huren. Hier lees je meer over wat er komt kijken bij het kiezen voor- en huren van een luchtkussen. Zo kan je buurtfeest niet meer mislukken!

Huur een springkussen voor een themafeest! 4 voorbeelden

Themafeesten doen het altijd goed. Of het nu gaat om een cowboy-thema voor een kinderfeest met stoere jongens of een verkleedfeestje voor volwassenen. Iedereen vindt het leuk om zich even te wanen in een ander soort wereld. En ook de echte partyplanners onder ons kunnen bij themafeestjes hun hart ophalen. Want niets is leuker dan helemaal losgaan binnen een bepaald thema! Van versiering tot uitnodigingen en van outfits tot… Luchtkussens! Een luchtkussen die past bij het thema mag namelijk niet ontbreken. En vindt u dit teveel gedoe? Niets blijkt minder waar! Onze luchtkussens worden geleverd met een heldere, bondige op- en afbouwconstructie. Op deze manier wordt het op- en afbouwen kinderspel! We geven u vijf voorbeelden die tevens kunnen dienen als inspiratie voor uw eigen partij.

3 tips voor het organiseren van een sportdag

Sportdagen doen het altijd goed en zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een sportdag als onderdeel van een familiedag, als dagje uit voor de kinderen op school of wanneer je een kinderfeestje moet plannen. Altijd goed! Niet alleen zul je zien dat elke deelnemer een leuke tijd heeft, ook is het nog eens hartstikke gezond om actief bezig te zijn in de buitenlucht. Ben jij aan de beurt voor het organiseren van een sportdag? Met deze tips zal het gegarandeerd een groot succes worden!

3 dingen die je niet moet vergeten wanneer je een attractie huurt

Een kinderfeestje is niet compleet zonder luchtkussen, een discoparty kan niet zonder een professionele DJ-set en bij een zeskamp hoort natuurlijk een stormbaan. Voor elke gelegenheid is er wel een passende attractie om jouw feestje nét dat beetje extra te geven. Op deze manier wordt elk feestje onvergetelijk en zal jij een verpletterende indruk achterlaten bij je gasten! Maar bij het huren van zulke grote attracties komt natuurlijk een hoop kijken. Om deze reden zetten we in dit artikel drie zaken op een rij, die je absoluut niet mag vergeten wanneer je een attractie huurt voor jouw evenement.

3 tips bij het huren van een schaatsbaan

Tijdens de wintermaanden valt er genoeg te vieren. Zo wordt er al vroeg in december begonnen met gezellige evenementen, om de donkere periode door te komen. Wil jij echt indruk maken met je evenement tijdens deze koude winterperiode? Geef je bezoekers de mogelijkheid om een rondje te schaatsen! Ontzettend leuk voor jong en oud. Gaaf Verhuur verhuurt verschillende formaten schaatsbanen. Maar waar moet je zeker aan denken voordat je een schaatsbaan huurt? Wij zetten de drie tips op een rijtje!

5 Grootste springkussens en attracties in ons assortiment

Wil je imponeren op jouw feest of evenement? Dan ga je voor de grootst mogelijke attractie die je in handen kan krijgen toch? Het huren van een groot springkussen of attractie heeft een aantal voordelen én nadelen die, afhankelijk van je wens, kunnen maken dat je een springkussen of attractie huurt of niet. Wij stellen je voor aan onze 5 grootste attracties, onze ‘big five’.

In 3 stappen weer een brandschoon springkussen

Na een lange dag en een geweldig evenement of een leuk feestje heeft je springkussen waarschijnlijk aardig wat te verduren gehad. Om je te helpen bij het schoonmaken van je springkussen hebben wij dit artikel geschreven. Daarmee is je springkussen binnen no-time weer brandschoon.

pagina 7 van 9