3 keer de leukste springkussens voor in de winter

woensdag 8 november 2017

Een springkussen huren alleen leuk in het voorjaar of de zomer? Zeker niet! Ook in de winter is een springkussen het stralende middelpunt van ieder evenement. Met deze winterse exemplaren spring je jezelf gezellig warm en dankzij het dak ben je bovendien beschermt tegen een winterse bui.


1. Springkussen Winter Blokhut

Organiseer je een kerstmarkt, winterbuurtfeest of ander winters evenement? Laat je dan inspireren door onze winterse attracties. Met het springkussen in de vorm van een Winter Blokhut krijgt ieder feest of evenement meteen een gezellig en winters karakter. Het springkussen heeft een sneeuwdak dat de kinderen lekker droog houdt. Afhankelijk van de leeftijd, kunnen er ongeveer 8 tot 10 personen tegelijk naar hartenlust springen in deze Winter Blokhut.

 

2. Springkussen Sneeuwpop

Met de Nederlandse winters weet je nooit zeker of het gaat vriezen, dooien of sneeuwen, maar met het Sneeuwpop springkussen zit je altijd goed. Met dit springkussen op je feest of evenement steel je absoluut de show. De Sneeuwpop is 5 bij 5 meter en is eenvoudig zelf op te bouwen, maar natuurlijk kunnen wij hem ook voor je opbouwen. 

 

3. Springkussen Winterdisco met glijbaan

Spring, dans en feest erop los met dit winterse feestje. Met dit springkussen spring je zo je eigen disco in. Samen met de zeehond en de pinguïns bouw jij een echt winters discofeest met je favoriete muziek en heuse discolampen. Zo'n 8 tot 10 kinderen kunnen samen springen en genieten in deze Winterdisco. Zorg wel dat er altijd toezicht is van een volwassene met EHBO-diploma.

 

Extra service of begeleiding nodig?

Springkussens van 4x3 meter of 5x4 meter zijn in veel gevallen met een personenauto te vervoeren. Grotere springkussens, zoals de Sneeuwpop en de Winterdisco, kun je door ons laten bezorgen op een afgesproken tijdstip en locatie. Ook als je het niet ziet zitten om zelf het springkussen op te bouwen of er gewoonweg geen tijd voor hebt, dan kunnen wij dat voor je doen. Goed geregeld, toch? Vergeet ook niet dat er voor de veiligheid altijd een volwassen begeleider aanwezig moet zijn bij het springkussen. Hoe leuk een springkussen ook is, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Als je er zeker van wilt zijn dat de kinderen onbezorgd en veilig lol kunnen hebben op een springkussen, zorg dan voor professionele begeleiding. Dan kunnen de volwassenen ook met een gerust hart genieten van een prachtig en gezellig winters evenement.

 

Naast de voorbeelden in dit artikel, verhuren wij nog veel meer overdekte springkussens en andere winterse attracties. Heb je vragen over ons assortiment of wil je graag meer weten over het huren van springkussens? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht