Springkussen huren voor een kindvriendelijk themafeestje!

donderdag 15 februari 2018

De eerste paar verjaardagen van je kind kom je er nog mee weg. Je hoeft in principe niet eens een cadeautje te geven, de verpakking is al voldoende om een één of tweejarige blij te maken! Als ze eenmaal de basisschoolleeftijd hebben bereikt, als ze een jaar of 4 of 5 zijn, kom je achter het fenomeen ‘kinderfeestjes’. Het ene feestje overtreft het andere feestje. Als ouder wil je er gewoon een mooie dag van maken voor je kind. Hoe je dat nu precies doet? Je leest het hier!Kies een thema


Het feestje plannen samen met je kind is natuurlijk hartstikke leuk. Maak ze deelgenoot, zodat ze ook echt het gevoel krijgen dat het hun feestje is dat gevierd wordt. Vaak is er op het moment van het organiseren wel een bepaald onderwerp waar je zoon of dochter helemaal gek van is. Bijvoorbeeld ‘Frozen’ of ‘Cars’ of ‘K3’. Dit kun je gebruiken om het feestje een thema te geven. Doet je dochter niets liever dan zich als prinses te verkleden? Maak er een prinsessenthema van. Als er ook jongens zijn uitgenodigd, zijn die van harte welkom als prins of ridder. Het is gelukkig een breed thema, waar je een hoop creativiteit in kwijt kan. 

Wees creatief


Een ander gedeelte van het feestje, waar je kinderen erg gelukkig mee maakt, is lekker eten. Vaak is het motto van kinderen: “hoe ongezonder, hoe lekkerder”, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Je kunt pannenkoekjes maken met zoete aardappel of courgette, zonder dat kinderen zelfs maar doorhebben dat het anders smaakt dan normaal. Verder kun je kiezen voor donkere broodjes in plaats van wit brood, wat het net iets gezonder maakt. Belangrijk is dat het er vooral leuk uit moet zien. Kies daarom voor kleurrijk fruit aan een stokje, en laat ze er vooral zelf creatief mee zijn. Het versieren van een koekje, of pannenkoek is al erg leuk! Zo kunnen de kinderen zelf creaties maken waar ze trots op zijn. 


 

Zorg voor passend vermaak


Als ze dan eenmaal goed gegeten hebben is het tijd om al die energie te stoppen in spelen. Verzin je zelf spelletjes, of zorg je voor vermaak die de kinderen zelf entertainen? Iets wat het áltijd goed doet op een feestje, is een springkussen in de vorm van een springkasteel. Maar er zijn ook andere springkussen waaruit u kunt kiezen als u op zoek bent naar een partij voor attractie verhuur. Als kinderen ergens hun energie en plezier in kwijt kunnen, is het wel een opblaasattractie. Daarnaast kun je binnen het thema kiezen voor gezellige spelletjes, zoals een speurtocht, blindemannetje of ezeltjeprik. Het aanbod aan kinderspelletjes is oneindig. Genoeg om een kinderfeestje mee te vullen!


 

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht