6 geschikte partymaterialen voor een Paasfeest

donderdag 15 maart 2018

Vier het begin van het buitenseizoen met een gezellig Paasfeest! Dankzij het extra lange weekend trekken veel mensen erop uit met Pasen. Op zoek naar leuke activiteiten in de buurt. Van paaseieren zoeken tot lammetjes knuffelen en van een heerlijke Paasbrunch tot een heuse kookworkshop. Met Pasen is er vaak van alles te doen. Maak daarom jouw Paasmarkt, braderie of buurtfeest compleet met deze 6 onmisbare partymaterialen.


1. Partytent

Een partytent huren is een slimme zet voor een Paasfeest. Natuurlijk hopen we op een stralende voorjaarsdag, maar voor hetzelfde geld regent het. En dan is het prettig als je Paasfeest niet letterlijk in het water valt. Bovendien is een partytent niet alleen heel geschikt om in de schuilen tijdens een voorjaarsbui, maar kan de tent ook gebruikt worden als overkapping voor bijvoorbeeld een buffet. Met een prikkabel met gekleurde feestverlichting maak je de aankleding bovendien helemaal compleet.

 

2. Stapel- of klapstoelen

Even uitpuffen van alle festiviteiten, rustig een vorkje prikken of genieten van een optreden: stoelen zijn een onmisbaar onderdeel van ieder (Paas)feest. Natuurlijk wil je dat de bezoekers comfortabel kunnen zitten, maar je hebt niet veel ruimte. Stapelstoelen of klapstoelen bieden dan uitkomst. Ze nemen niet veel ruimte in beslag, zijn makkelijk op te ruimen en zitten toch comfortabel.

 

3. Tafels

Of je nu gaat voor een partyset waar mensen rustig aan kunnen zitten of voor een stoere steigerhouten statafel die perfect past bij de rest van de aankleding; bij Gaaf! Verhuur is er voor ieder wat wils. Statafels zijn bovendien zeer praktisch in een partytent. Naast de steigerhouten statafels zijn er ook zeer lichte en makkelijk in te klappen statafels beschikbaar met tafelrokken in diverse kleuren.

 

4. Buffettafel

Wat is een Paasfeest zonder hapjes en drankjes? Of misschien organiseer je zelfs wel een heuse paasbrunch! Dan komt een buffettafel erg goed van pas. Dankzij het langwerpige formaat kunnen er veel mensen aan zitten en kun je er veel eten op kwijt. Onze partytafels zijn mooi vormgegeven, licht in gewicht en gemakkelijk vervoerbaar.

 

5. Heater

Extra sfeer en aangename warmte tijdens je Paasfeest creëer je met een elektrische heater in je partytent of een terrasheater voor buiten. Zeker bij wat frissere temperaturen zorgt een heater ervoor dat het toch aangenaam blijft. Daarmee voorkom je verkleumde gasten of nog erger: gasten die elders heen gaan om op te warmen.

 

6. Geluidsset

Krijg de voetjes van de vloer met een professionele allround geluidsset die niet alleen muziek kan afspelen, maar ook geschikt is voor zang en spraak. Dus ook als je prijzen verloot, een spelshow of talentenjacht organiseert, bereik je hiermee eenvoudig je publiek.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om meteen een compleet partypakket te huren. Hiermee haal je in een klap alle onmisbare partymaterialen voor jouw Paasfeest in huis. Je hebt de keuze uit een Partypakket Midi en een partypakket Maxi, afhankelijk van de grootte van het feest. Wil je graag eerst meer informatie of heb je hulp nodig bij het organiseren van een onvergetelijk Paasfeest? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht