5 schaatsattracties om de winter sportief door te komen

donderdag 18 januari 2018

In het voorjaar en de zomer zijn we meestal een stuk actiever dan in de winter. Dat is jammer, want ook in de winter is er genoeg te beleven op het gebied van sportieve activiteiten. Daarvoor hoef je echt niet helemaal af te reizen naar een wintersportgebied of te wachten op natuurijs. Je kunt ook een schaatsattractie huren! Wij geven in dit artikel een aantal leuke suggesties.


1. Schaatssprintbaan

Trek je graag een sprintje en ben je competitief ingesteld? Dan is de schaatssprintbaan perfect voor jouw winterse evenement! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is al je sportieve vrienden, familie, kennissen en buren optrommelen. Of organiseer een heuse schaatsclinic of een competitie compleet met leuke prijzen, enthousiast publiek en natuurlijk ‘koek en zopie’.

 

2. Curlingbaan

Een leuk alternatief voor het huren van een schaatsbaan is de curlingbaan. Dit is een multifunctionele attractie waarop ook geschaatst kan worden. Deze baan is bovendien ook uitermate geschikt voor eisstockschiessen. Een spel dat vooral populair is in de Alpenlanden. Iedereen die wel eens op wintersport is geweest, kent het ongetwijfeld. Eisstockschiessen lijkt op curling. De eisstock moet zo dicht mogelijk bij het doel (de Daube) geworpen worden. Maar de Daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel, dan krijg je strafpunten. Het is de bedoeling om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de Eisstock bij de Daube te liggen.

 

3. Schaatsbaan

Schaatsen is zo leuk, dat je bijna vergeet dat je sportief bezig bent. Kijk, daar houden we van! Wist je trouwens dat je het hele jaar door een schaatsbaan kunt huren? De schaatsbanen van Gaaf! Verhuur zijn zelfs geschikt voor in de zomer. Je kunt bij ons terecht voor ijsbanen in vrijwel alle afmetingen en voor diverse locaties en doeleinden. Wij leggen banen in elke vorm, in elk jaargetijde en in elke afmeting. Uiteraard worden alle schaatsbanen compleet en direct schaatsklaar opgeleverd.

 

4. IJshockeybaan

Houd je van schaatsen, precisie en speel je het liefst in een team? Huur dan een ijshockeybaan, compleet met goals en sticks. Het ijshockeypakket staat garant voor urenlang speelplezier voor jong en oud. Kies je voor een ijshockeypakket van Gaaf! Verhuur dan kun je rekenen op professionele levering, inclusief eventuele op- en afbouw. Schaats, pass, schiet en score! Wij maken ijshockeyen bijna altijd en overal mogelijk.

 

5. Een compleet winters attractiepakket

Wil je echt uitpakken met winterse activiteiten? Dan een compleet winters attractiepakket precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan niet alleen een schaatsbaan om je naar hartenlust uit te leven, maar ook een winters springkussen en stormbaan. Hiermee heeft ook het jongere publiek gegarandeerd heel wat uren vermaak!

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen over het huren van een schaatsbaan? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht