Een springkasteel huren, welke soorten zijn er?

donderdag 3 augustus 2017

Luchtkussens zijn er in vele soorten en maten. Een populaire soort zijn de springkastelen. Ook deze springkastelen zijn er in meerdere soorten. Om een goede keuze te kunnen maken vertellen we je graag meer over welke soorten springkastelen er zijn!


Springkussen kasteel

Wil je een luchtkussen huren en weet je al zeker dat deze in kasteelvorm moet zijn? Dan zijn er meerdere opties. Zo ook dit springkussen. Ben jij een trouwe ridder en durf jij wel een strijd aan te gaan? laat het zien in dit gave Kasteel Springkussen. Het springkussen is bedoeld voor 8 personen, afhankelijk van de leeftijd. Deze attractie kun je eenvoudig zelf opbouwen, en zelf begeleiden. Wel zo prettig bij dat kinderfeestje of die gezellige straatbarbecue.

 

Springkussen paleis met glijbaan

Deze attractie lijkt op het voorbeeld dat we je hiervoor lieten zien. Maar hij heeft een hele mooie toevoeging: een prachtige glijbaan! Deze attractie kun je eenvoudig zelf opbouwen, en zelf begeleiden. En onze attracties hoef je niet zelf op te pikken. Wij bezorgen jouw bestelling op de door jou aangegeven locatie, maximaal 10 meter van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij je op. Je kunt een voorkeurstijd bij je bestelling aan ons doorgeven.

 

Stormbaan kasteel

Wist je dat je ook een stormbaan kunt huren? En dan ook nog eens geheel in de stijl van ridders en kasteelheren. Op deze opblaasbare stormbaan kun je je kinderen met een gerust hart helemaal hun gang laten gaan. Of stiekem zelf ook even een poging wagen. Wel adviseren wij u deze attractie door ons te laten opbouwen. Begeleiding bij deze attractie is ook noodzakelijk!

 

Begeleiding

Naast de extra service van de bezorging van luchtkussens en het op- en afbouwen, is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen op jouw feest. Dat klinkt misschien overdreven, maar de grotere luchtkussens die geschikt zijn voor spelletjes, zoals een parcours of klimwand, zijn best gevaarlijk voor kinderen wanneer er niet de hele tijd toezicht is. Een ervaren begeleider zorgt voor de bezorging, op- en afbouw en het toezicht. Probleem opgelost!

 

Ben je klaar met de keuze voor een attractie die helemaal binnen het thema ‘kastelen’ past? Neem dan contact met ons op! Ben je er nog niet uit? Geen probleem, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zo heb jij straks het perfecte luchtkussen voor de deur staan!

Terug naar het nieuwsoverzicht