Sponsoring van uw activiteit? Gaaf! verhuur helpt!

dinsdag 17 oktober 2017

Sponsoring van uw activiteit? Activiteit voor het goede goed organiseren? Gaaf! verhuur helpt!

#HetVergetenKind #Gaaf #MVO #Sponsoring

Stichting Het Vergeten Kind en Gaaf! verhuur zijn sinds 2016 al zeker geen onbekenden van elkaar meer nadat diverse incidentele projecten door ons als Gaaf! groep zijn gesponsord om maatschappelijk karakter van Gaaf! te tonen. Het hoogtepunt van deze samenwerking liet zich optekenen tijdens het jaarlijkse sinterklaasfeest in de Rijtuigenloods te Amersfoort waar uiteindelijk de verdere basis is gelegd voor een langdurige samenwerking tussen onze organisaties.


Stichting Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wij als Gaaf! zijnde willen hier graag waar mogelijk onze bijdrage aan leveren daar wij voor ieder kind staan welke vrij moet kunnen spelen en juist daarvoor zijn onze artikelen en evenementen uitstekend geschikt. In 2017 hebben wij dan ook samen met onze klanten gespaard om de samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind meer kracht bij te kunnen zetten en in 2018 verder te kunnen intensiveren.  

Onze spaaractie met onze Gave Klanten heeft geresulteerd in twee unieke luchtkussens die in 2018 op de markt komen, een springkussen en stormbaan met de look & feel van Stichting Het Vergeten Kind.

Op zoek naar sponsoring van uw activiteit of direct Het Vergeten Kind ondersteunen?

  • Ben je van plan zelf een activiteit voor het goede doel te gaan organiseren? Wij helpen je! Meld je actie aan via de landelijke actiepagina van Stichting Het Vergeten Kind https://actie.hetvergetenkind.nl/de-actievoerders  . Wanneer je actie is goedgekeurd kan je ook gebruik maken van de speciale luchtkussens van Het Vergeten Kind. Eventueel kunnen we ook ondersteunen met overige attracties en materialen.
  • Wil je graag dit goede doel ondersteunen maar kun je niet direct een actie starten? Huur dan via onze website van Gaaf! verhuur het springkussen en/of stormbaan van Het Vergeten Kind. Gaaf! verhuur verzorgt per jaar een cheque gekoppeld aan een te kiezen project van Stichting het Vergeten kind.
  • Lachende gezichten van kinderen, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! Nog niet direct een activiteit waarbij een van bovenstaande acties een optie is? Directe donaties zijn altijd welkom en is mogelijk via deze link https://actie.hetvergetenkind.nl/de-actievoerders

 

Meer informatie over de mogelijkheden? sponsoring@gaafverhuur.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht