Organiseer een sport en speldag met deze attributen!

woensdag 13 september 2017

Een sport en speldag is een prachtige manier om lekker te bewegen en tegelijkertijd plezier te maken. Zo’n sport en speldag kun je organiseren aan de hand van allerlei attributen. Daarnaast zijn er allerlei spellen te bedenken die passen bij deze attributen. In dit artikel vertellen je welke attributen dit zijn!


Hoepels

Het is mogelijk om een complete stormbaan te huren, maar dat is vaak helemaal niet nodig voor een geslaagde middag. Met iets simpels als hoepels kun je al een begin maken. Door hoepels te huren kun je allerlei leuke spellen spelen.

 

Verschillende balsoorten

Balsporten zijn algemeen bekend en veel mensen vinden ze leuk. Ideaal dus voor een sport en speldag. Het is mogelijk om verschillende soorten ballen te huren. Je kunt dan denken aan een voetbal, volleybal, basketbal maar ook skippybal.

 

Verschillende partijen

Speel je met teams tegen elkaar, dan speel je met twee partijen. Dan is het wel handig om die partijen uit elkaar te kunnen houden. Daarvoor kun je partijlintjes of hesjes huren. Ideaal om het overzicht te bewaren.

 

Complete spellen

Attributen zijn handig voor een sport en speldag, maar het is ook mogelijk om complete spellen te huren. Zo kun je schaakspellen huren, boter kaas en eieren, domino en kubb. Kubb is een buitenspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Kubb kan kort worden omschreven als een combinatie van bowling, petanque en schaken. De regels variëren per land en regio, maar het doel van het spel is altijd om de koning omver te gooien voordat de tegenpartij dat doet. Dit, in combinatie met de grote hoeveelheid strategie die kan worden toegepast door de spelers, heeft ertoe geleid dat sommige spelers en kubbfans het spel de bijnaam "Vikings schaken" hebben gegeven. Het spel kan binnen dertig seconden gespeeld zijn, maar kan ook uren duren. Ook kan het worden gespeeld op diverse ondergronden, zoals zand, beton of gras en zelfs op sneeuw.

 

Producten met een knipoog

Iedereen houdt van lachen, en natuurlijk zijn er producten te huur die geschikt zijn voor een sport en speldag die op de lachspieren werken. Zo kun je bijvoorbeeld Sumo pakken huren, waardoor je je een Japans zwaargewicht worstelen waant!

 

Wil jij graag een sport en speldag organiseren en zoek je hier attributen voor? Er is heel erg veel mogelijk. We helpen je graag verder! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht