Nieuwsoverzicht

pagina 9 van 9
Categorie:

6 Stormbaanthema’s voor je feest

Wanneer je een feestje of een sport- of spelletjesdag organiseert, zorgt een springkussen natuurlijk voor veel vertier en springplezier. Mocht het echter een drukke boel gaan worden, is het verstandig om een grote stormbaan als springkussen te huren. Een stormbaan is te huur in diverse thema’s, zodat je de stormbaan kunt afstemmen op het thema van het evenement. Er zijn stormbanen in allerlei verschillende formaten en kleuren, voor in het zwembad, maar ook gewoon voor op het droge.

Hoe lang duurt het opruimen van een luchtkussen?

Het feestje is mooi geweest en het luchtkussen kan weer worden opgeruimd. Maar is dit eigenlijk ingewikkeld? Kan ik het alleen of heb ik iemand anders nodig? Of heb ik begeleiding nodig van de springkussenverhuurder? Hoe lang duurt het om het luchtkussen op te ruimen? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die in je op kunnen komen, wanneer je een luchtkussen hebt gehuurd voor een feestje of sportdag.

Tips voor het veilig springen

Een springkussen geeft veel plezier, maar moet ook veilig zijn. Hoe kun je een springkussen nu veilig gebruiken? Bij het opzetten, gebruik en inpakken van het springkussen moet er rekening worden gehouden met een aantal punten. Daarvoor hebben wij de springkussencode opgesteld.

Een gaaf springkussen evenement organiseren: 6 tips

Het komt vaak voor dat mensen bij hun evenement of feestje een springkussen huren. Dit doen ze dan onder het mom van “dan zijn de allerkleinste ook zoet”. Wij vragen ons soms wel eens af of dit de juiste insteek is, want springkussens zijn echt voor jong én oud. Daarom willen we je aanmoedigen om een springkussenevenement te organiseren. Om dit wat makkelijker voor je te maken geven we 6 tips!

Springkussen huren met of zonder begeleiding?

Als je op onze site kijkt dan zie je bij verschillende spring- en luchtkussens staan dat het mogelijk, of soms zelfs verplicht, is om begeleiding bij het kussen te huren. Dit kan zijn omdat het kussen lastig is om op te zetten of omdat er veiligheidsrisico’s zijn bij het luchtkussen. Maar is het nu beter om een springkussens huren met of zonder begeleiding te huren? Wij geven je advies.

Een springkussen met of zonder dak huren?

Er wordt wel eens aan ons gevraagd of er voor- en nadelen zitten aan het huren van springkussens met dak of zonder dak. In de eerste plaats zal een springkussen met dak precies hetzelfde springen als een normaal springkussen. Dus aan de ervaring verandert er niet zoveel. Toch zijn er wel redenen om voor een springkussen met óf zonder dak te kiezen. In dit artikel brengen wij ze voor je in kaart.

pagina 9 van 9