6 Stormbaanthema’s voor je feest

woensdag 20 januari 2016

Wanneer je een feestje of een sport- of spelletjesdag organiseert, zorgt een springkussen natuurlijk voor veel vertier en springplezier. Mocht het echter een drukke boel gaan worden, is het verstandig om een grote stormbaan als springkussen te huren. Een stormbaan is te huur in diverse thema’s, zodat je de stormbaan kunt afstemmen op het thema van het evenement. Er zijn stormbanen in allerlei verschillende formaten en kleuren, voor in het zwembad, maar ook gewoon voor op het droge.


1. Baby Stormbaan/Zwembad Run

De naam zegt het al: de Mini Stormbaan is (voor een stormbaan) erg klein van formaat. Met zijn 6 bij 2 meter is het de kleinste stormbaan, maar het is een garantie voor speelplezier. Zijn bijnaam is ook wel de Zwembad Run, omdat het een amfibie-luchtkussen is. Je kunt hem dus zowel op de grond, als op het water plaatsen.

 

2. Piraten stormbaan

Voor de stoere kinderen is de Piraten Stormbaan de perfecte invulling van een kinderfeestje of spelletjesdag met een piraten thema. Kies een wapen uit, zet een ooglap op en spring rond als een wilde zeerover! Er is in ieder geval ruimte genoeg: de baan is maar liefst 17 meter lang en 4 meter breed.

 

3. Voetbal Stormbaan

Een Voetbal Stormbaan zal op geen enkele sportieve of feestelijke activiteit uit de toon vallen. Voetballers vind je namelijk overal. Deze stormbaan heeft hetzelfde formaat als de stormbaan met het piraten-thema. Er is dus ruimte genoeg om met een heel elftal tegelijk rond te springen.

 

4. Circus Stormbaan

Een circus heeft toch wel het ultieme feestelijke karakter. Een Circus Stormbaan misstaat dus op geen enkel feestje. Pak de schmink en de feestneuzen er maar vast bij. Vergeet echter niet dat een circus naast clowns ook acrobaten nodig heeft. Het luchtkussen is echter zacht genoeg om de val van minder capabele acrobaten op te vangen.

 

5. Water Stormbaan

Naast alle thema stormbanen zijn er ook nog stormbanen waar je lekker nat op mag worden. heerlijk ter verkoeling op een warme dagTobbedansbaan

6. Mega Stormbaan

Tot slot kunnen we je ook de Stormbaan Mega niet onthouden. Zoals de naam het al zegt is dit de grootste stormbaan en daarnaast het grootste luchtkussen dat er is. Een specifiek thema heeft dit springkussen niet, maar de baan is met zijn 24 meter reusachtig en daarnaast erg kleurrijk. Deze stormbaan is dus niet gemaakt voor grijze muizen.

 

Er is dus een ruim assortiment aan stormbanen met diverse thema’s. Deze zes stormbanen zijn slechts een selectie. Voor het volledige assortiment stormbanen en andere luchtkussens kan je terecht bij Gaaf! Verhuur.

Terug naar het nieuwsoverzicht