Nieuwsoverzicht

pagina 7 van 8
Categorie:

3 dingen die je niet moet vergeten wanneer je een attractie huurt

Een kinderfeestje is niet compleet zonder luchtkussen, een discoparty kan niet zonder een professionele DJ-set en bij een zeskamp hoort natuurlijk een stormbaan. Voor elke gelegenheid is er wel een passende attractie om jouw feestje nét dat beetje extra te geven. Op deze manier wordt elk feestje onvergetelijk en zal jij een verpletterende indruk achterlaten bij je gasten! Maar bij het huren van zulke grote attracties komt natuurlijk een hoop kijken. Om deze reden zetten we in dit artikel drie zaken op een rij, die je absoluut niet mag vergeten wanneer je een attractie huurt voor jouw evenement.

3 tips bij het huren van een schaatsbaan

Tijdens de wintermaanden valt er genoeg te vieren. Zo wordt er al vroeg in december begonnen met gezellige evenementen, om de donkere periode door te komen. Wil jij echt indruk maken met je evenement tijdens deze koude winterperiode? Geef je bezoekers de mogelijkheid om een rondje te schaatsen! Ontzettend leuk voor jong en oud. Gaaf Verhuur verhuurt verschillende formaten schaatsbanen. Maar waar moet je zeker aan denken voordat je een schaatsbaan huurt? Wij zetten de drie tips op een rijtje!

5 Grootste springkussens en attracties in ons assortiment

Wil je imponeren op jouw feest of evenement? Dan ga je voor de grootst mogelijke attractie die je in handen kan krijgen toch? Het huren van een groot springkussen of attractie heeft een aantal voordelen én nadelen die, afhankelijk van je wens, kunnen maken dat je een springkussen of attractie huurt of niet. Wij stellen je voor aan onze 5 grootste attracties, onze ‘big five’.

In 3 stappen weer een brandschoon springkussen

Na een lange dag en een geweldig evenement of een leuk feestje heeft je springkussen waarschijnlijk aardig wat te verduren gehad. Om je te helpen bij het schoonmaken van je springkussen hebben wij dit artikel geschreven. Daarmee is je springkussen binnen no-time weer brandschoon.

6 Attracties geschikt voor een winterevenement

In de winter valt er genoeg te vieren. Want naast verjaardagen en andere feesten, is het ook leuk om de feestdagen te vieren in de vorm van een evenement. Om de winter door te komen, kun je een winterevenement organiseren met daarbij verschillende leuke attracties. Wij hebben de zes meest geschikte attracties voor een winterevenement, op een rijtje gezet.

3 onmisbare zaken bij het organiseren van een feest

Vandaag de dag bestaan er twee soorten feesten. Het ene soort feest noemen we een leuk maar standaard. Leuk voor zo nu en dan, maar heel bijzonder. Het andere soort feestje is het feestje waar iedereen het jaren later nog over heeft, en welke de feestgangers nooit meer zullen vergeten! Maar hoe zorg je daarvoor? Met behulp van deze drie gouden tips organiseer je altijd een topfeest!

De top 4 leukste stormbanen

Heb je een feestje te vieren? Of bijvoorbeeld een open dag bij jouw bedrijf of vereniging? Vaak is het dan lastig om je publiek de gehele dag te vermaken. Steeds vaker wordt daarom gebruik gemaakt van attributen die je publiek bezig kunnen houden. Een voorbeeld daarvan zijn stormbanen. Het voordeel van een stormbaan is dat deze vooral voor jeugd erg aantrekkelijk is en dat ze er zijn in vrijwel alle soorten en maten. Maar wat voor soort of maat moet je kiezen? Om je te helpen bij je keuze hebben wij onze top 4 op een rijtje gezet!

Upgrade je springbeleving met Interactive Play Systems

Raken kinderen weleens verveeld wanneer er een springkussen in de buurt is? In vele gevallen is nee het enige juiste antwoord. De vele modellen en diverse thema’s en afmetingen die Gaaf! verhuur aanbiedt bieden doorgaans genoeg springplezier voor vele activiteiten per jaar. En elke keer als kinderen de vele kleurvariaties en speelattributen zien is daar weer een ontluikend enthousiasme waarmee de jonge deelnemers zich uren achter elkaar kunnen vermaken, maar er is meer!

3 tips voor een springkussen evenement

Wanneer je een evenement of feest organiseert is het vaak lastig om origineel te zijn. Aangezien iedereen vervolgens met dezelfde oplossing komt is de kans groot dat je gasten steeds vaker een zelfde springkussenevenement meemaken. Om te voorkomen dat steeds dezelfde springkussens hen ondertussen de neus uitkomen hebben wij dit artikel geschreven. Hierin vind je 3 tips om jouw springkussenfeestje net even ietsje anders te maken!

pagina 7 van 8