Nieuwsoverzicht

pagina 6 van 8
Categorie:

Gave klanten!

Gaaf! verhuur waardeert de input die onze klanten met ons delen. Zo willen we uiteraard graag weten of de materialen zijn bevallen en of onze collega’s zich gaaf! gedragen op locatie. We waarderen dan ook feedback als geen ander. Een mailtje, een belletje, maar ook een berichtje op Facebook zien wij als uiterst waarde informatie waar wij aandacht aan willen besteden. Gewoon, omdat we het altijd net even gaver willen maken dan die keer daarvoor!

5 tips voor het huren van een schaatsattractie

Zodra de winter zijn intrede doet, begint het bij veel Nederlanders te kriebelen: tijd om de schaatsen uit het vet te halen. Gelukkig hoef je niet te wachten tot er natuurijs ligt om op te schaatsen. Huur gewoon een schaatsbaan bij de beste attractieverhuurder in Rotterdam! Wij zetten de 5 beste tips voor het huren van een schaatsattractie voor je op een rij.

3 keer de leukste springkussens voor in de winter

Een springkussen huren alleen leuk in het voorjaar of de zomer? Zeker niet! Ook in de winter is een springkussen het stralende middelpunt van ieder evenement. Met deze winterse exemplaren spring je jezelf gezellig warm en dankzij het dak ben je bovendien beschermt tegen een winterse bui.

Sponsoring van uw activiteit? Gaaf! verhuur helpt!

Stichting Het Vergeten Kind en Gaaf! verhuur zijn sinds 2016 al zeker geen onbekenden van elkaar meer nadat diverse incidentele projecten door ons als Gaaf! groep (Gaaf! verhuur bv, Gaaf! attracties bv en Gaaf! events bv) zijn gesponsord om maatschappelijk karakter van Gaaf! te tonen. Het hoogtepunt van deze samenwerking liet zich optekenen tijdens het jaarlijkse sinterklaasfeest in de Rijtuigenloods te Amersfoort waar uiteindelijk de verdere basis is gelegd voor een langdurige samenwerking tussen onze organisaties.

Organiseer een sport en speldag met deze attributen!

Een sport en speldag is een prachtige manier om lekker te bewegen en tegelijkertijd plezier te maken. Zo’n sport en speldag kun je organiseren aan de hand van allerlei attributen. Daarnaast zijn er allerlei spellen te bedenken die passen bij deze attributen. In dit artikel vertellen je welke attributen dit zijn!

Een springkasteel huren, welke soorten zijn er?

Luchtkussens zijn er in vele soorten en maten. Een populaire soort zijn de springkastelen. Ook deze springkastelen zijn er in meerdere soorten. Om een goede keuze te kunnen maken vertellen we je graag meer over welke soorten springkastelen er zijn!

Een zomer evenement organiseren? 5 essentiële onderdelen

De zomer is weer aangebroken! En ondanks dat dat in Nederland niet altijd garantie is voor prachtig weer, hebben we van al heel wat mooie en warme dagen mogen genieten. En hopelijk hebben we er nog heel wat te gaan! Wil jij om deze mooie maanden te vieren een zomer evenement organiseren? Wij zetten 5 essentiële onderdelen op een rij voor je.

Luchtkussen huren voor buurtfeest; let op deze 5 zaken

Een buurtfeest is niet compleet zonder luchtkussen. Die zijn er echter in allerlei soorten en maten. Dit betekent dat je op een aantal dingen moet letten wanneer je een luchtkussen wilt huren. Hier lees je meer over wat er komt kijken bij het kiezen voor- en huren van een luchtkussen. Zo kan je buurtfeest niet meer mislukken!

Huur een springkussen voor een themafeest! 4 voorbeelden

Themafeesten doen het altijd goed. Of het nu gaat om een cowboy-thema voor een kinderfeest met stoere jongens of een verkleedfeestje voor volwassenen. Iedereen vindt het leuk om zich even te wanen in een ander soort wereld. En ook de echte partyplanners onder ons kunnen bij themafeestjes hun hart ophalen. Want niets is leuker dan helemaal losgaan binnen een bepaald thema! Van versiering tot uitnodigingen en van outfits tot… Luchtkussens! Een luchtkussen die past bij het thema mag namelijk niet ontbreken. En vindt u dit teveel gedoe? Niets blijkt minder waar! Onze luchtkussens worden geleverd met een heldere, bondige op- en afbouwconstructie. Op deze manier wordt het op- en afbouwen kinderspel! We geven u vijf voorbeelden die tevens kunnen dienen als inspiratie voor uw eigen partij.

3 tips voor het organiseren van een sportdag

Sportdagen doen het altijd goed en zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een sportdag als onderdeel van een familiedag, als dagje uit voor de kinderen op school of wanneer je een kinderfeestje moet plannen. Altijd goed! Niet alleen zul je zien dat elke deelnemer een leuke tijd heeft, ook is het nog eens hartstikke gezond om actief bezig te zijn in de buitenlucht. Ben jij aan de beurt voor het organiseren van een sportdag? Met deze tips zal het gegarandeerd een groot succes worden!

pagina 6 van 8