De 5 meest geschikte luchtkussens voor het voorjaar

woensdag 11 april 2018

Wat is er nou leuker voor kinderen dan zich flink uitleven op een mooi luchtkussen? Je komt ze vaak tegen, grote springkussens of opblaasbare stormbanen waar iedereen vol enthousiasme op tekeer gaat. Maar welke luchtkussens gebruik je nou voor welke gelegenheid? Het voorjaar is in zicht, dus het is tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden om jouw evenement extra leuk te maken. Met attractie verhuur maak je in een handomdraai een extra mooie belevenis van jouw feestdag.


1. Springkussens

Springkussens zijn het walhalla voor de meeste kinderen. Zien zij een springkussen dan weten ze niet hoe snel ze hun schoenen uit moeten doen om zich eens even flink uit te leven. Een springkussen huren betekent veel lol met weinig moeite. Springkussens zijn er in eindeloos veel soorten en maten. De kleinste, van vier bij drie meter, zijn voorzien van leuke afbeeldingen en bieden ruimte om flink heen en weer te springen. Hoe groter het kussen, hoe spectaculairder het wordt. Zo kun je complete luchtkastelen huren of een springkussen in de vorm van een brandweerwagen. Er zijn ook springkussens met een glijbaan of een klimwand.

 

2. Stormbanen

Voor wie wat meer spanning en sensatie wil hebben, zijn stormbanen een goede keuze. De eenvoudigste zijn voorzien van een hoge glijbaan waarop gasten uren lol kunnen beleven. Het is ook mogelijk om de glijbaan te laten eindigen in een ballen- of waterbad. Voor wie het wat groter wil hebben, zijn stormbanen met een thema erg leuk. Bijvoorbeeld een piratenboot of voetbal stormbaan. Het is ook mogelijk een stormbaanpakket te huren, met verschillende kleinere stormbanen om op meerdere locaties tegelijk plezier neer te zetten.

 

3. Overige luchtkussens

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties om het voorjaar goed te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld een opblaasbaar ballenbad huren. Ideaal om een familiedag of buurtfeest een flinke boost te geven. Op je bedrijfsfeest de hoogste baas in actie zien? Dan is limbo dansen ook een leuk idee. Voor een kinderfeestje kun je een opblaasbare troon voor de jarige opzetten en om iedereen even flink in beweging te brengen is het leuk om een competitie met de skippybalk op te zetten of een pannakooi op te zetten.

 

Het moge duidelijk zijn, de keuze in luchtkussens voor dit voorjaar is weer reuze. Elk evenement is in een handomdraai omgetoverd in een actieve happening waar iedereen lol aan beleeft. Neem contact op om te ontdekken wat er precies mogelijk is voor jouw evenement.

Terug naar het nieuwsoverzicht