Attractie verhuur voor een origineel bedrijfsuitje

woensdag 16 mei 2018

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Dan wil je natuurlijk wel een leuke dag beleven met z’n allen. Een dag waarop iedereen lol heeft en elkaar beter leert kennen. Een dag waarop iedereen het naar z’n zin heeft en functies er even niet toe doen. Kijk voor jullie bedrijfsuitje eens naar attractie verhuur om er een mooie dag van te maken. Met opblaasbare spelletjes en attracties kun je jong en oud vermaken en uitdagen tot een fanatieke middag. Je kunt alle kanten op met opblaasbare attracties.


Sport en spel

Een beetje competitie is altijd een extra leuk element om toe te voegen aan het jaarlijkse bedrijfsuitje. Met bijvoorbeeld Oud Hollands blikgooien of ringwerpen kunnen alle medewerkers zich eens met elkaar meten. Maar ook een potje jeu de boules of sjoelen kan de gemoederen aardig doen verhitten. Ga bierpul schuiven met je afdeling of daag de directie uit voor een partijtje volleybal. Keuze te over om elkaar het vuur na aan de schenen te leggen!


Stormbanen

Voor wie wel wat meer pit in de dag wil brengen, is een stormbaan natuurlijk een geweldig idee. Een springkussen, maar dan net even anders. Misschien ziet het er op het eerste oog uit alsof het alleen geschikt is voor de jeugd, maar met 33 meter aan opblaasbare obstakels is de Gaaf! Stormbaan echt wel een uitdaging voor iedereen. En de kleinere stormbanen kunnen mooi dienen als actief tussendoortje op een verder rustige dag.


Overige luchtkussens

Er is nog veel meer mogelijk aan opblaasbaar materiaal voor een origineel bedrijfsuitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaasbaar dartspel van vier bij drie meter? Raak jij de bulls eye voor het oog van al je collega’s? Een wedstrijdje limbo dansen is altijd een leuke uitdaging voor de rasechte kantoortijgers en de voetballiefhebbers kunnen zich uitleven met een bal en een opblaasbaar doel. Zie je een beetje rivaliteit tussen verschillende afdelingen? Hijs de teamleden dan in een opblaasbare jurk en laat ze een potje rokvoetballen. Succes gegarandeerd en het hele bedrijf zal er nog een flinke tijd over napraten.

 

Zo zie je maar weer: een origineel bedrijfsuitje hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met opblaasbare attracties maak je al snel een groot feest van dit jaarlijkse evenement. Zit jij in de organisatie? Neem dan contact op om te ontdekken welke attracties bij jouw bedrijf passen.

Terug naar het nieuwsoverzicht