Nieuwsoverzicht

pagina 4 van 8
Categorie:

3 gave survivalbanen voor een actieve verjaardag

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren en wil je eens wat anders doen om het te vieren? Een survivalbaan huren staat garant voor een leuke tijd met veel actie en plezier. En juist omdat het huren van een survivalbaan zo leuk is, is er een uitgebreid aanbod aan survivalbanen voor verhuur. Twijfel je daarom over welke baan het best bij je past? We zetten hieronder drie gave soorten survivalbanen voor je op een rij!

Creatieve curling spellen voor de kids: 3 top ideeën!

Het is dé volkssport in Canada maar in Nederland nog helemaal niet zo bekend: curling! Curling is een leuke teamactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens het gooien geef je de steen een draai naar links of rechts mee, waardoor deze zijn ‘curl’ krijgt. Mikken, schuiven en vegen tot de steen precies op de juiste plek terecht komt, van curling spellen krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Dit zijn 3 top ideeën voor creatieve curling spellen voor de kids.

De 5 leukste zomerspellen voor een topdag!

Met deze 5 leuke zomerspellen organiseer jij echt een topdag. Of je nu tijdens een warme zomerdag een gezellig buurtfeest organiseert of op zoek bent naar leuke spellen voor een kinderverjaardag, met deze 5 toppers van Gaaf! Verhuur zit jij altijd goed. Deze spellen zijn allemaal geschikt voor buiten zodat je optimaal van het heerlijke zomerweer geniet.

2 mooie partytenten die je eenvoudig kunt opzetten

Bij ons kun je als particuliere of zakelijke klant onder meer tenten huren. Als geen ander begrijpen wij van Gaaf! Verhuur dat je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoeveel ruimte heb ik nodig? Hoeveel gasten komen er? Daarom bieden wij een bezorgservice, alsmede een op- en afbouwservice. Maar in ons assortiment hebben wij ook twee mooie partytenten, die je eenvoudig zelf op kunt zetten. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

4 leuke zeskamp spellen voor jong en oud!

Zeskamp! Super leuk, heel spannend en goed voor de teambuilding. Ben je op zoek naar leuke zeskamp spellen voor jouw werknemers of is het juist iets dat je met familieweekend wil doen? Lees dan onze blog voor meer informatie en goede tips!

Quality time met de familie? 3 leuke spelletjes

In het tijdperk van de smartphone/tablets lijkt het moment om echt contact met elkaar te hebben steeds verder te zoeken. En geforceerd op de bank zitten of aan de eetafel hangen is vaak geen succes. Dus wat dacht je van een spellenmiddag? Daag elkaar uit, moedig elkaar aan. Winnaar krijgt zijn telefoon terug!

De 5 meest geschikte luchtkussens in het najaar

Misschien dacht je dat luchtkussens huren echt iets was voor lente en zomer, maar niets is minder waar. Ook in het najaar kun je een hoop lol beleven op allerlei soorten luchtkussens. Dus heb jij een straatfeest, familiefeest of ander leuk evenement in de planning? Zorg dan voor leuk vermaak voor jong en oud door luchtkussens te huren. Welke het meest geschikt zijn? Dat lees je hier!

Zelf springkussens opbouwen: de voor- en nadelen

Als je een feestje of evenement hebt waar kinderen zijn, is er niets zo leuk als een springkussen laten komen om de allerkleinsten zich op te laten vermaken. Hoewel, de allerkleinsten… de ervaring leert dat volwassen het ook nog héél leuk vinden om op een springkussen rond te stuiteren. Als je springkussens huren een dure aangelegenheid vindt, kun je er eventueel voor kiezen om zelf het springkussen op te bouwen. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goed idee? Bij Gaaf! Verhuur kan het allemaal. We leggen je graag de voor- en nadelen uit van het zelf opbouwen van een springkussen.

Luchtkussens huren? Hier moet je op letten!

Als je een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wil je voor hen natuurlijk ook wat vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Herinner jij je het nog van vroeger? Lekker springen en stuiteren op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Luchtkussens huren voor je verjaardag, housewarming of familiedag is dus een hartstikke gaaf idee. Maar waar moet je precies op letten? Wij vertellen je meer.

Funfood voor jouw evenement? Dit zijn de opties!

Bij een leuk evenement horen lekkere snacks en wat is er nou leuker dan dit ter plekke (laten) maken? Je kunt natuurlijk catering inhuren, maar dat is half zo leuk niet als echte funfood. Wil je weten wat voor jou de opties zijn qua funfood? Lees dan snel verder.

pagina 4 van 8