Nieuwsoverzicht

pagina 4 van 9
Categorie:

Open dag organiseren? Huur een stormbaan!

Hoewel open dagen momenteel nog online plaatsvinden, zullen we langzaamaan ook weer terug kunnen naar de live events. Als het dan weer zover is, dan geeft een stormbaan huren jouw open dag net dat beetje extra. Wij vertellen waarom!

5 leuke gelegenheden voor het huren van een chocoladefontein!

Enkele jaren geleden is de trend overgewaaid uit Amerika: de chocoladefontein. De naam zegt het al, een chocoladefontein is een fontein van warme, gesmolten chocolade die je kunt gebruiken om allerlei lekkers te laten overstromen met heerlijke chocolade. Het is een ideale manier om zonder knoeien te kunnen genieten van heerlijke hapjes. De chocoladefontein is chique, hip en leuk tegelijkertijd. Daardoor past hij op elk feestje. In dit artikel noemen we 5 gelegenheden die geknipt zijn voor een chocoladefontein!

De 3 leukste winterspellen voor een geslaagd evenement!

Bij spellen en spelen in het algemeen denken we al snel aan de zomer. Bijvoorbeeld op leuke evenementen en feestjes, maar ook gewoon op een doordeweekse zomerse dag. Maar ook in de winter kunnen er natuurlijk evenementen worden georganiseerd, en dan is het natuurlijk wel zo leuk als er dan iets te doen is voor de kids en de enthousiaste volwassenen. Gelukkig zijn er genoeg winterspellen voor evenementen te huur waar je ongetwijfeld je bezoekers een plezier mee doet! Daarom zetten we in dit blog drie supergave winterattracties en -spellen voor evenementen voor je op een rij.

Suikerspinmachine huren: 3 geschikte gelegenheden

Suikerspinmachines zie je voornamelijk op kermissen, waardoor de suikerspin vaak een lekkernij is waar je hooguit een paar keer per jaar van kunt genieten. Maar wist je dat je bij Gaaf! Verhuur ook je eigen suikerspinmachine kunt huren? Met alle benodigdheden, allerlei kleuren en eventuele extra porties weet je zeker dat er ongelimiteerd gesmuld kan worden. En hoewel wij het allerliefst iedere dag zouden smullen van een suikerspin, benoemen we in dit blog drie perfecte gelegenheden voor het huren van een suikerspinmachine voor. Eet smakelijk!

3 gave survivalbanen voor een actieve verjaardag

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren en wil je eens wat anders doen om het te vieren? Een survivalbaan huren staat garant voor een leuke tijd met veel actie en plezier. En juist omdat het huren van een survivalbaan zo leuk is, is er een uitgebreid aanbod aan survivalbanen voor verhuur. Twijfel je daarom over welke baan het best bij je past? We zetten hieronder drie gave soorten survivalbanen voor je op een rij!

Creatieve curling spellen voor de kids: 3 top ideeën!

Het is dé volkssport in Canada maar in Nederland nog helemaal niet zo bekend: curling! Curling is een leuke teamactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens het gooien geef je de steen een draai naar links of rechts mee, waardoor deze zijn ‘curl’ krijgt. Mikken, schuiven en vegen tot de steen precies op de juiste plek terecht komt, van curling spellen krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Dit zijn 3 top ideeën voor creatieve curling spellen voor de kids.

De 5 leukste zomerspellen voor een topdag!

Met deze 5 leuke zomerspellen organiseer jij echt een topdag. Of je nu tijdens een warme zomerdag een gezellig buurtfeest organiseert of op zoek bent naar leuke spellen voor een kinderverjaardag, met deze 5 toppers van Gaaf! Verhuur zit jij altijd goed. Deze spellen zijn allemaal geschikt voor buiten zodat je optimaal van het heerlijke zomerweer geniet.

2 mooie partytenten die je eenvoudig kunt opzetten

Bij ons kun je als particuliere of zakelijke klant onder meer tenten huren. Als geen ander begrijpen wij van Gaaf! Verhuur dat je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoeveel ruimte heb ik nodig? Hoeveel gasten komen er? Daarom bieden wij een bezorgservice, alsmede een op- en afbouwservice. Maar in ons assortiment hebben wij ook twee mooie partytenten, die je eenvoudig zelf op kunt zetten. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

pagina 4 van 9