Familiefeest organiseren met 4 gave speelkussens

woensdag 13 oktober 2021

Familiefeest organiseren

Ga jij binnenkort een familiefeest organiseren? Dan zijn er genoeg opties om met elkaar een leuke dag te beleven. Je familiefeest organiseren in de buitenlucht is altijd een goed idee. Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Met speelkussens kun je er een onvergetelijk dagje van maken; ze staan vaak garant voor vele uren pret en zijn voor zowel jong als oud leuk vermaak. In dit artikel geven we je 4 voorbeelden van leuke activiteiten die je met speelkussens kunt organiseren. 

1. Daag elkaar uit voor een spelletje

Wat is er nou leuker dan te zien hoe je nichtjes, neven, ooms en tantes zich uitsloven tijdens een leuk spel? Bij Gaaf! Verhuur kun je terecht voor diverse soorten speelkussens waarmee je elkaar op een sportieve en gezellige manier uit kunt dagen. Wat dacht je van een levensgroot opblaasbaar dartspel,  een ouderwets spelletje ringwerpen, een next level kussengevecht of een toffe lasergame met obstabkels? Je kunt ervoor kiezen om in teams tegen elkaar te strijden, of om één op één de strijd met elkaar aan te gaan, met de aanmoediging van de rest van de familie. Vergeet niet om na te denken over een leuke of grappige prijs voor de winnaar van de dag!

2. Ravotten op een stormbaan

Wil je echt uitpakken, dan is een stormbaan huren een goed idee voor je familiefeest. Met een stormbaan zal je familie deze dag niet snel vergeten! De aanwezige kinderen én volwassenen kunnen zich helemaal uitleven op zo’n stormbaan. Daag elkaar uit om de stormbaan te trotseren. Iedereen zal zich weer kind voelen als ze zich een weg banen over hellingen, tussen obstakels of door tunnels. Er is bij ons keuze genoeg: iedere stormbaan heeft andere obstakels of een ander thema en ze zijn beschikbaar in diverse formaten, van klein tot groot. 

3. Speel samen een interactief spel

Bestaat jouw familie uit echte gamefanaten? Dan zal een interactief speelkussen zeker in de smaak vallen. Met de interactieve IPS speeltafel kun je, in teams of tegen elkaar, verschillende spellen spelen. Test elkaars snelheid en behendigheid met een spelletje op de speeltafel. Jullie zullen je met een grote variatie aan spellen niet snel vervelen!   

4. Sportieve challenge met je familie

Je kunt er ook voor kiezen om elkaar op een sportieve manier uit te dagen met bijvoorbeeld een voetbal challenge of een wedstrijdje beachvolleybal. Met onze speciale opblaasbare boardings voor voetbal, panna of volleybal begeef je je meteen op een heus toernooi. Daarnaast zijn er verschillende leuke spellen die je in voetbalvorm kunt spelen met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan voetbalsjoelen, voetbalcurling of het ludieke spel bubbelvoetbal, waarbij je, gehesen in een opblaasbare bubbel, een bijzonder potje voetbal speelt. 

Familiefeest op maat organiseren met diverse spellen

Kun je niet kiezen uit bovenstaande toffe spellen? In overleg met jou kunnen we een pakket op maat voor je opstellen, voor een uitgebreide sport- en speldag. Wil je meer weten over deze optie of over andere speelkussens? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er meer over!

Terug naar het nieuwsoverzicht