3 Tips waardoor je lang blijft zitten op een Rodeostier

woensdag 17 mei 2017

Het huren van attracties kan een waardevolle toevoeging zijn voor je feest of evenement. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk; mobiele schaatsbanen, klimwanden, verschillende soorten simulators, maar onze favoriet blijft toch wel de rodeostier. Of het nu past bij het thema of niet, van deze attractie wordt iedereen razend enthousiast! Of het nu gaat om een echte competitie of gewoon voor de lol, iedereen wil toch kunnen opscheppen over dat hij vandaag degene was die het langst kon blijven zitten? Wij kennen het geheim; daarom geven we je drie tips waarmee je het langst kan blijven zitten op een rodeostier.


1. Begin op de laagste stand

De rodeostier is instelbaar in verschillende standen; van rustig tot erg wild. Zorg daarom dat je op de laagst mogelijke stand begint. Gaat dit je erg goed af? Ga dan telkens een stand hoger. Je zult zien dat de rodeo steeds wilder wordt, maar dat jij steeds beter doorkrijgt waar je op moet letten en hoe je het best kunt gaan zitten. Simpelweg opbouwen dus!

 

2. Gebruik je bovenlichaam

Veel mensen denken dat het lang kunnen blijven zitten te maken heeft met doorzettingsvermogen. Natuurlijk is dit een belangrijke factor, maar er is ook zeker wel een tactiek! Zo is het gebruik van je bovenlichaam erg belangrijk om voldoende balans te behouden. Hoe je dit het best kunt doen zal in het begin even aftasten zijn, maar je zult zien dat je hier veel baat bij kunt hebben.

 

3. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen!

Misschien enigszins voor de hand liggend, maar het is zeker belangrijk. Hoe meer je oefent, hoe langer je het zult uithouden op de rodeo. Dus wil je je vrienden echt omver blazen? Zorg dan dat je voorafgaand aan het feestje al een aantal rondes hebt gemaakt. Wedden dat jij het op deze manier stukken langer volhoudt dan de meeste gasten die het gaan proberen? Succes gegarandeerd!

Wil je een rodeostier huren voor op jouw evenement? Of op zoek naar een andere attractie die geschikt is voor jouw feest of partij? Bij Gaaf Verhuur ben je aan het juiste adres! Samen kunnen we kijken naar welke attractie het best bij jouw feestje past. Ook voor meer informatie over ons assortiment, prijzen of op- en afbouw kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door middel van een persoonlijk advies!

Terug naar het nieuwsoverzicht