Open dag organiseren? Huur een stormbaan!

woensdag 10 maart 2021

Hoewel veel evenementen momenteel nog online plaatsvinden, zullen we langzaamaan ook weer terug kunnen naar de live events zoals concerten, congressen of andere bijeenkomsten. Ook open dagen vinden momenteel veelal online plaats, maar we kijken reikhalzend uit naar het moment dat dit gewoon weer fysiek mag plaatsvinden. Dan is een open dag namelijk veel effectiever en leuker! Een stormbaan huren geeft jouw open dag dan net dat beetje extra. Wij vertellen waarom! 

Altijd een hit

Wat voor open dag je ook organiseert: een stormbaan huren doet het altijd goed. Wij bieden een zeer ruime keuze in verschillende formaten: van 9 tot wel bijna 50 meter lang! Stormbanen zijn een sleutel tot succes voor je open dag. Ze zijn een spectaculair element dat je kan toevoegen aan de invulling van je dag om een blijvende indruk achter te laten, waardoor niemand deze dag zal vergeten. 

Stormbaan verhuur voor jong en oud 

Hoewel stormbanen vaak geassocieerd worden met kinderen, zijn ook volwassenen vaak enthousiast wanneer ze zien dat er een stormbaan aanwezig is op een event. Een stormbaan heeft namelijk niet alleen te maken met snelheid of kracht, maar vraagt vaak ook samenwerking om de overkant van de baan te kunnen bereiken. Je kunt hem dus inzetten als entertainment, maar er kan zelfs een goede teamactiviteit aan de stormbaan worden gekoppeld. Zo is het zelfs een goede toevoeging op een dag waarop geen kinderen aanwezig zijn en zal je de deelnemers van de open dag er juist mee verrassen! 

Keuze uit verschillende thema’s 

De stormbanen die we aanbieden zijn desgewenst gelinkt aan verschillende thema’s. Dat betekent dat er voor iedere soort open dag wel een geschikte stormbaan te vinden is. Gaat het bijvoorbeeld om een sportvereniging? Dan hebben wij een stormbaan waarin gevoetbald mag worden en waarin iedereen uitgebreid kan dribbelen, scoren en de bal passen. Ook hierbij is samenwerking een mooi element! Daarnaast bieden we stormbanen in veelgevraagde thema’s zoals jungle, kastelen, western of water. Liever geen thema? Uiteraard is dat ook mogelijk. We hebben namelijk ook stormbanen in ons assortiment die passen bij iedere gelegenheid.  

Stormbaan huren 

Als je ervoor kiest om bij Gaaf! Verhuur uw stormbaan te huren, ben je zeker van een goede en gepaste service. Wij kunnen hulp bieden bij het op- en afbouwen van de stormbaan. De stormbanen passen meestal niet in een gewone auto en we raden je dan ook aan om een aanhanger of bestelbus te regelen voor vervoer. Lukt dat niet? Ook hier kunnen we je bij helpen! 

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een stormbaan? Neem dan vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

Terug naar het nieuwsoverzicht