Toffe sportdag organiseren: de 4 leukste springkussens

woensdag 10 november 2021

Een sportdag is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten en om een kleine competitie te organiseren voor een grote groep. Tijdens een sportdag leer je elkaar goed kennen. Dat maakt het een geschikte activiteit voor jong en oud, vanuit school, een vereniging of zelfs voor een familieweekend of -vakantie. Om de sportdag voor iedereen leuk te maken wil je zoveel mogelijk verschillende elementen aan bod laten komen. Een verrassend element dat het altijd goed doet is een springkussen! Een sportieve activiteit waarbij niemand stil kan blijven staan. In dit artikel delen we 4 van onze leukste springkussen die perfect zijn als jij een sportdag gaat organiseren. Kijk je mee? 

1.   Springkussen voetbal 

Dit springkussen in de vorm van een voetbal is echt een topper voor tijdens een sportdag. Want welk springkussen straalt er nou meer sport uit dan dit exemplaar? Geen enkele, denken wij! Dit gave springkussen zorgt voor urenlang aan spring- en klimplezier en past met zijn opvallende voetbalvorm en uiterlijk perfect tussen andere sportieve activiteiten tijdens een sportdag. Het springkussen is 5 bij 5 meter en biedt daardoor genoeg ruimte voor een flinke groep van tot wel 10 kinderen. 

2.   Springkussen discoparty 

Met het springkussen discoparty bouw je binnen een mum van tijd een geweldig feestje tijdens je sportdag. De looks alleen al laten zien dat je in het springkussen een hoop lol gaat beleven, maar dit springkussen maakt deze verwachtingen meer dan waar: het beschikt namelijk over heuse discolichten en een geluidsinstallatie, waardoor je lekker mee kunt springen op de beat van de muziek. 

3.   Playground XXL 

Een sportdag organiseren voor een grote groep mensen? Dan is dit springkussen wat voor jou. Met deze spectaculaire en sportieve attractie pak jij zeker uit! De playground heeft een afmeting van 50 bij 20 meter en is daarmee een van de grootste springkussens ter wereld. Het biedt een spectaculair hindernissen parcours waarbij je kunt klimmen, klauteren, duiken, rennen en balanceren. Door de grootte van het springkussen kunnen er wel 50 mensen tegelijk op. Perfect voor een sportdag van grote omvang dus! 

4.   Springkussen met glijbaan 

Organiseer je een sportdag voor de allerkleinsten en wil je ze op een veilige manier plezier laten beleven aan een springkussen? Dan is dit springkussen zeker geschikt. Het feestelijke uiterlijk maakt het een aantrekkelijke attractie en de kleine, veilige glijbaan is voor jonge kinderen een feest om vanaf te glijden. De perfecte toevoeging voor een sportdag op de basisschool of in een speeltuin! 

Ben je bezig met het organiseren van een sportdag en wil je graag een van deze springkussens inhuren? Je kunt dan altijd contact met ons opnemen, ook wanneer je op zoek bent naar advies over de juiste keuze. 

Terug naar het nieuwsoverzicht