Gaaf event organiseren: de 4 leukste attracties

dinsdag 7 september 2021

Staat er binnenkort een groot event op de planning? Dan wil je ervoor zorgen dat er een fantastische attractie beschikbaar is voor alle bezoekers. Een groot feest, een promotie-event of een braderie is immers niet compleet zonder spectaculair vermaak. Een event organiseren doe je succesvol met een echte publiekstrekker, zoals een attractie van Gaaf! Verhuur. In dit artikel zetten we 4 leuke attracties op een rij die van jouw event zonder twijfel een succes gaan maken! 

1.   Het springkussen 

Het springkussenis niet voor niets een ultieme klassieker. Omdat ze beschikbaar zijn in verschillende thema’s, is er altijd wel een uitvoering die past bij de uitstraling van jouw event. Naast dat het een fantastische activiteit is voor de kleintjes, zorgt het ervoor dat de volwassenen op jouw event zich even niet om de kinderen hoeven te bekommeren en dus alle aandacht hebben voor jouw boodschap. Ook zijn springkussens echte publiekstrekkers – omdat hij buiten in het zicht staat en het geluid van joelende kinderen in de omgeving goed te horen is, komen er lekker veel mensen op af. 

Springkussen Midi Kasteel met glijbaan

2.   De rodeo-stier 

Een rodeo-stier huren is een avontuurlijke keuze wanneer je voor de volwassenen een leuke activiteit wilt hebben. Zeker op een event waar mensen elkaar al kennen is de rodeo-stier een goede keuze, omdat je er leuke wedstrijden mee kunt organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest of grote familiebijeenkomst. Een rodeo-stier staat garant voor plezier, gelach en een gezellige sfeer waar iedereen van meegeniet. Ook voor degenen die liever aan de kant blijven staan, is een rodeo-stier namelijk heel vermakelijk. Wie blijft er het langste op zitten? 

3.   Een stormbaan 

Een stormbaan is perfect voor grote events waar veel mensen op afkomen en waar nog een beetje body voor nodig is. Stormbanen zijn grote, stoere attracties die direct de aandacht trekken van jong en oud. Er is veel variatie mogelijk in het type stormbaan, van lengte tot thema en moeilijkheidsgraad. Zo is deze attractie altijd aan te passen op het juiste publiek. Een echte aanrader wanneer je nog zoekt naar de wauw-factor voor jouw event!

Stormbaan Western

4.   Een waterattractie 

Bij Gaaf! Verhuur hebben we verschillende waterattracties beschikbaar. Deze attracties zijn perfect voor events op een mooie zomerdag en zorgen voor heerlijk verkoelend vertier. Denk bijvoorbeeld aan een glijbaan met waterbad, een buikschuifbaan of kleine zwembadjes. Met een van deze attracties kan iedereen zich weer even kind voelen en bied je je gasten of bezoekers wat welkome verkoeling op een hete zomerdag. 

Ben je benieuwd naar de opties die Gaaf! Verhuur te bieden heeft als het gaat om geweldige attracties voor jouw event? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem dan vooral contact met ons op. 

Terug naar het nieuwsoverzicht