Top vrijgezellenfeest organiseren met een stormbaan!

dinsdag 10 augustus 2021

Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen? Een vrijgezellenfeest is een mooie gelegenheid om hem of haar in het zonnetje te zetten! Een vrijgezellenfeest organiseren kan best een uitdaging zijn. Wie nodig je uit, waar gaat het feest plaatsvinden en welke activiteiten kies je? Een leuke buitenactiviteit is altijd een goed idee. Met een stormbaan ben je verzekerd van een topdag! In dit artikel geven we je tips om een vrijgezellenfeest met stormbaan te laten slagen.

Organiseer een vrijgezellen-challenge

Een stormbaan staat voor eindeloze pret. Trek je schoenen uit en baan je al springend en klauterend een weg door de stormbaan heen. Je leeftijd maakt niet uit: op de stormbaan voel je je spontaan weer kind. Dit is dan ook de uitgelezen kans voor een aanstaande bruid of bruidegom om zich samen met vrienden uit te leven. Daag je vrienden uit voor een heuse stormbaan-challenge! Lukt het de vrijgezel in kwestie om alle obstakels te trotseren en het snelste bij het eindpunt uit te komen? Dan kan het feest beginnen!

Stormbaan Western

Voor ieder wat wils

Bij deze feestelijke gebeurtenis mag een gezellig thema natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een jungle challenge of een piratenrace? Of een kasteelrun, voor de prinsen en prinsessen onder ons. Bij Gaaf! Verhuur kun je verschillende soorten stormbanen huren die passen bij deze thema’s. Geef deelnemers de opdracht om verkleed naar het vrijgezellenfeest te komen, en regel een mooie outfit voor de vrijgezel. Liever geen thema, maar gewoon lekker los gaan op de stormbaan? Dat kan! We hebben diverse stormbanen zonder specifiek thema in ons assortiment. Hoeveel ruimte je beschikbaar hebt maakt ook niet uit: je kunt bij ons terecht voor stormbanen in verschillende formaten. Kies voor een subtiele stormbaan van 9 meter lang, of pak uit met onze grootste stormbaan, die bijna 50 meter lang is. Of je nou kiest voor klein of groot, met of zonder thema: het zal lachen geblazen zijn!

Stormbaan huren

Kies je ervoor om een stormbaan te huren, dan kun je bij Gaaf! Verhuur ook op goede service rekenen. Ook het vervoer en de op- en afbouw kunnen wij eventueel voor je verzorgen. Zo kunnen jullie optimaal genieten van een gezellige dag met elkaar!

Wordt het regelen van een spectaculaire stormbaan je eerste stap in het organiseren van dat onvergetelijke vrijgezellenfeest? Neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden!

Terug naar het nieuwsoverzicht