Nieuwsoverzicht

pagina 3 van 8
Categorie:

Gaaf event organiseren: de 4 leukste attracties

Staat er binnenkort een groot event op de planning? Dan wil je ervoor zorgen dat er een fantastische attractie beschikbaar is voor alle bezoekers. Een groot feest, een promotie-event of een braderie is immers niet compleet zonder spectaculair vermaak. Een event organiseren doe je succesvol met een echte publiekstrekker, zoals een attractie van Gaaf! Verhuur. In dit artikel zetten we 4 leuke attracties op een rij die van jouw event zonder twijfel een succes gaan maken!

Top vrijgezellenfeest organiseren met een stormbaan!

Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen? Een vrijgezellenfeest is een mooie gelegenheid om hem of haar in het zonnetje te zetten! Een vrijgezellenfeest organiseren kan best een uitdaging zijn. Wie nodig je uit, waar gaat het feest plaatsvinden en welke activiteiten kies je? Een leuke buitenactiviteit is altijd een goed idee. Met een stormbaan ben je verzekerd van een topdag! In dit artikel geven we je tips om een vrijgezellenfeest met stormbaan te laten slagen.

Kamp organiseren? 5 tips voor eindeloos veel fun!

Het organiseren van een kamp, of dat nou voor een basisschool, de scouting of het voetbalteam is, kan voelen als veel werk. Er moet aan veel dingen worden gedacht wanneer je met een groep kinderen de hort op gaat en je wilt vooral dat ze het allemaal naar hun zin hebben. In dit artikel delen wij van Gaaf! Verhuur onze beste tips voor een fantastisch kamp. Als je gebruik maakt van onderstaande ideeën wordt het kamp organiseren een eitje en wordt het voor de deelnemers hoe dan ook een kamp om nooit meer te vergeten.

5 tips waardoor je langer blijft zitten op een rodeostier

Het huren van attracties kan een waardevolle toevoeging zijn voor je feest of evenement. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk; mobiele schaatsbanen, klimwanden, verschillende soorten simulators, maar onze favoriet blijft toch wel de rodeostier. Of het nu past bij het thema of niet, van deze attractie wordt iedereen razend enthousiast! Of het nu gaat om een echte competitie of gewoon voor de lol, iedereen wil toch kunnen opscheppen over dat hij vandaag degene was die het langst kon blijven zitten? Wij kennen het geheim; daarom geven we je drie tips waarmee je het langst kan blijven zitten op een rodeostier.

Open dag organiseren? Huur een stormbaan!

Hoewel open dagen momenteel nog online plaatsvinden, zullen we langzaamaan ook weer terug kunnen naar de live events. Als het dan weer zover is, dan geeft een stormbaan huren jouw open dag net dat beetje extra. Wij vertellen waarom!

5 leuke gelegenheden voor het huren van een chocoladefontein!

Enkele jaren geleden is de trend overgewaaid uit Amerika: de chocoladefontein. De naam zegt het al, een chocoladefontein is een fontein van warme, gesmolten chocolade die je kunt gebruiken om allerlei lekkers te laten overstromen met heerlijke chocolade. Het is een ideale manier om zonder knoeien te kunnen genieten van heerlijke hapjes. De chocoladefontein is chique, hip en leuk tegelijkertijd. Daardoor past hij op elk feestje. In dit artikel noemen we 5 gelegenheden die geknipt zijn voor een chocoladefontein!

De 3 leukste winterspellen voor een geslaagd evenement!

Bij spellen en spelen in het algemeen denken we al snel aan de zomer. Bijvoorbeeld op leuke evenementen en feestjes, maar ook gewoon op een doordeweekse zomerse dag. Maar ook in de winter kunnen er natuurlijk evenementen worden georganiseerd, en dan is het natuurlijk wel zo leuk als er dan iets te doen is voor de kids en de enthousiaste volwassenen. Gelukkig zijn er genoeg winterspellen voor evenementen te huur waar je ongetwijfeld je bezoekers een plezier mee doet! Daarom zetten we in dit blog drie supergave winterattracties en -spellen voor evenementen voor je op een rij.

Suikerspinmachine huren: 3 geschikte gelegenheden

Suikerspinmachines zie je voornamelijk op kermissen, waardoor de suikerspin vaak een lekkernij is waar je hooguit een paar keer per jaar van kunt genieten. Maar wist je dat je bij Gaaf! Verhuur ook je eigen suikerspinmachine kunt huren? Met alle benodigdheden, allerlei kleuren en eventuele extra porties weet je zeker dat er ongelimiteerd gesmuld kan worden. En hoewel wij het allerliefst iedere dag zouden smullen van een suikerspin, benoemen we in dit blog drie perfecte gelegenheden voor het huren van een suikerspinmachine voor. Eet smakelijk!

pagina 3 van 8