Kinderfeestje organiseren thuis? 3 zaken om rekening mee te houden

dinsdag 12 april 2022

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Een kinderfeest organiseren in tijden van de coronacrisis vraagt om extra creativiteit. Terwijl u de kinderen normaal gesproken misschien zou meenemen naar een speeltuin of pannenkoekenhuis, moet u het feest nu thuis organiseren. Krijgt u al hoofdpijn van het idee de kinderen thuis te moeten vermaken? Geen paniek! In dit artikel zetten wij 3 belangrijke zaken om rekening mee te houden voor u op rij.

1. Vraag de jarige wat hij/zij zelf graag zou willen doen

Er is niets zo vervelend als een gestreste of huilende jarige job. Een ongelukkig kind dat volop in de belangstelling staat, straalt zijn energie over op de andere kinderen. De belangrijkste factor voor succes: zorg ervoor dat uw eigen peuter of kleuter gelukkig is! Dit kunt u heel eenvoudig doen door te vragen wat hij of zij graag zou willen doen op een kinderfeestje bij jullie thuis. Wees niet bang voor antwoorden waaraan u niet zult kunnen voldoen; de meeste kids worden gelukkig van het spelen van een spelletje, een gezellige knutselmiddag of het bakken van pizza’s of cakejes. Ligt er toch een excessieve wens op tafel? Geef er uw eigen draai aan en organiseer een feest met het beste van de jarige en uzelf!

2. Thuis een feest organiseren? Zorg voor voldoende ruimte én servies!

Hoe groot is de groep die jullie gaan uitnodigen voor het kinderfeest bij u thuis? En wilt u het weekend erop misschien nog een feest voor familie en vrienden organiseren? Niet iedereen heeft voldoende tafels en servies in huis. Bekijk daarom van tevoren goed of het nodig is om spullen te huren. Bij Gaaf Verhuur kunt u, naast het huren van leuke spellen, ook een buffettafel en bestek huren.

3. Een kinderfeest organiseren bij u thuis tijdens de coronacrisis

Dan is er nog een belangrijke factor om rekening mee te houden als u een kinderfeest gaat organiseren bij u thuis: de coronacrisis. Hoewel er voor kinderen andere regels gelden, wilt u niet dat het feest bij u thuis voor een brandhaard zorgt. Aangezien het besmettingsgevaar in de buitenlucht aanzienlijk lager lijkt te liggen, kan het een goede oplossing zijn om uw kinderfeest in de tuin te organiseren. Hier kunnen jullie direct een actief kinderfeest organiseren met leuke sport en spel activiteiten. Of wat dacht u van het idee om een springkussen te huren?

Gaat u binnenkort een kinderfeest organiseren bij u thuis? Misschien kunnen wij uw zorgen wegnemen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Terug naar het nieuwsoverzicht