Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

dinsdag 8 februari 2022

Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

De coronacrisis is nog steeds niet afgelopen. De wisselende maatregelen vragen constant om nieuwe plannen wanneer je je verjaardag wilt vieren. Ben jij binnenkort jarig en weet je niet hoe je deze speciale dag nu kunt vieren? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke ideeën op rij gezet zodat jij er toch een knalfuif van kunt maken. Je verjaardag corona-proof vieren vraagt om wat creativiteit, maar met deze ideeën wordt jouw dag alsnog één groot feest!

1. Feest in de tent: dansen op jouw eigen silent disco

Er is geen situatie die zich zo goed leent voor een silent disco als de coronacrisis! Wanneer je nog liever geen gasten thuis ontvangt, is dit feestje perfect. Je kunt het namelijk heel goed vieren op afstand én de thuiswerkende buren hebben er geen last van. Je kunt bij ons een silent disco huren met extra zenders. Deel een zender en een setje koptelefoons uit aan jouw gasten en ontmoet elkaar via een onlineverbinding. Dansen maar!

3. Je verjaardag vieren tijdens corona op een andere locatie

Een feestje met 4 gasten thuis is helemaal corona-proof, maar wat nou als je je verjaardag groots wil vieren? Dan doe je dat op een andere locatie! Inmiddels mogen we weer naar cafés, restaurants of het terras. Hier kun je een paar tafeltjes reserveren, waardoor je toch met iedereen je verjaardag kunt vieren zonder dat je de regels overtreedt. Ideaal! 

2. Verjaardag vieren tijdens corona? Organiseer een drive-in bij jou thuis

We mogen maximaal 4 gasten binnenshuis ontvangen. Toch meer mensen uitnodigen? Dan organiseer je toch gewoon een feestje in de tuin! Helemaal corona-proof is een drive-in verjaardag. Jouw gasten blijven in de auto zitten en rijden bij jou over de oprit of door de straat om je te feliciteren. Natuurlijk laat jij hen niet voor niets langskomen en zorg je voor een lekkere versnapering. Wat dacht je ervan om een suikerspinmachine of popcornmachine neer te zetten? Dat wordt smullen!

4. Corona-proof verjaardag voor de kinderen vieren? Huur een springkussen!

Is jouw zoon of dochter jarig? Het verzinnen van een corona-proof verjaardagsfeestje is een hele opgave. Nodig jij de beste vriendjes uit of maak je er dit jaar gewoon een speciale dag van met het gezin? Wanneer je vriendjes of vriendinnetjes wilt uitnodigen en het zekere voor het onzekere wilt nemen, dan is een springkussen huren een leuk idee. Zet een competitie op en maak er hoe dan ook een bijzondere corona-proof verjaardag van voor jouw kind! Doordat je de kinderen in de buitenlucht laat samenkomen, wordt de kans op besmetting een stuk kleiner. Zo kun je de kids met een gerust hart laten spelen! 

Wil jij één van bovenstaande opties reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Samen maken we van jouw verjaardag een feest om nooit te vergeten.

Terug naar het nieuwsoverzicht