Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

woensdag 13 januari 2021

Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

Ben je jarig tijdens de coronacrisis en weet je niet hoe je deze speciale dag nu kunt vieren? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke opties op rij gezet zodat jij er toch een knalfuif van kunt maken. Je verjaardag corona-proof vieren vraagt om wat creativiteit, maar met deze ideeën wordt jouw dag alsnog één groot feest!

1. Feest in de tent: dansen op jouw eigen Silent Disco

Er is geen situatie die zich zo goed leent voor een Silent Disco als de coronacrisis! Dit feestje kun je namelijk heel goed vieren op afstand én de thuiszittende buren hebben er geen last van. Je kunt bij ons een silent disco huren met extra zenders. Deel een zender en een setje koptelefoons uit aan jouw gasten en ontmoet elkaar via een online verbinding. Dansen maar!

2. Verjaardag vieren tijdens corona? Organiseer een drive-in bij jou thuis

Als jij jouw gasten niet binnen kunt ontvangen, dan organiseer je toch gewoon een feestje in de tuin? Helemaal corona-proof is een drive-in verjaardag. Jouw gasten blijven in de auto zitten en rijden bij jou over de oprit of door de straat om je te feliciteren. Natuurlijk laat jij hen niet voor niets langskomen en zorg je voor een lekkere versnapering. Wat dacht je ervan om een suikerspinmachine of hotdogmachine neer te zetten? Dat wordt smullen!

3. Je verjaardag vieren tijdens corona met je beste vrienden

Een feestje met twee gasten is nog altijd corona-proof! Nodig jouw twee beste vrienden uit en zorg voor lekkernijen en vermaak. Zo kun je bij ons een tafelvoetbal tafel huren van wel twee meter lang! Zet de spelers in het midden buiten spel door ze omhoog te draaien en maak teams aan de uiterste zijden van de tafel. Zo kun je jouw verjaardag ook tijdens corona op een leuke manier vieren!

4. Corona-proof verjaardag voor de kinderen vieren? Huur een springkussen!

Is jouw zoon of dochter jarig? Het verzinnen van een corona-proof verjaardagsfeestje is een hele opgave. Nodig jij de beste vriendjes uit of maak je er dit jaar gewoon een speciale dag van met het gezin? In beide gevallen is een springkussen huren een leuk idee. Zet een competitie op en maak er hoe dan ook een bijzondere corona-proof verjaardag van voor jouw kind!

Wil jij één van bovenstaande opties reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Samen maken we van jouw verjaardag een feest om nooit te vergeten.

Terug naar het nieuwsoverzicht