Het leukste springkussen huren in de winter

woensdag 2 november 2022

Wil jij kinderen een onvergetelijke dag bezorgen tijdens de koudste dagen van het jaar, dan is het huren van een winter springkussen een ontzettend leuk idee! Springkussens komen in de winter extra goed tot hun recht: van het rondspringen krijg je het al snel warm en daarnaast maakt het van ieder feestje een gezellige boel. Wij zetten de leukste winter springkussens overzichtelijk voor je op een rij.


winter springkussen

IJsbeer Stormbaan

Organiseer jij deze winter een groot feest of zoek jij nog een leuke activiteit voor bij de kerstmarkt, dan is de ijsbeer stormbaan super gaaf. Dit feestelijke winter springkussen biedt maar liefst 17 meter aan spring avonturen en diverse obstakels. Dit winter springkussen in de vorm van een stormbaan zorgt voor een zee aan plezier voor jong en oud.

 

Spelen in een Iglo

Naast springen op een winters springkussen zorgt een vriendschappelijk stoeipartijtje in een ballenbad er minstens net zo goed voor dat kinderen lekker opwarmen bij winterse temperaturen. Dat er dan ook nog een Ballenbad Iglo beschikbaar is, maakt het feestje helemaal compleet.

 

Snowboard piste

Mocht wintersport dit jaar geen optie zijn, brengt de Rodeoslee Winter Simulator je wat betreft beleving het dichtst bij een snowboardvakantie. Op dit winter springkussen waan je je op een snowboard op de piste in Oostenrijk of Zwitserland en glij je zo snel mogelijk naar beneden.

 

Tropical Jungle

In tegenstelling tot de bovengenoemde winter springkussens en speeltoestellen, kan je bij koude temperaturen uiteraard ook juist voor een springkussen kiezen dat een warme uitstraling geeft. Het Springkussen Jungle is hier perfect voor, dankzij de tropische gele en groene junglekleuren en de palmbomen geeft dit een warme sfeer. Daarnaast heeft dit springkussen een dak, waardoor kinderen niet nat worden of uitglijden tijdens het springen in de sneeuw of regen.

 

Sprookjeswereld springkussen

Bij een Sprookjes Springkussen denk je misschien niet direct aan de winter, maar sprookjes zijn er juist om je eigen fantasie bij te gebruiken. Waan je dus in een wondere winterwereld van Narnia of bedenk je eigen winterse sprookjes wanneer je je lekker warm aan het springen bent.

 

Springkussen met dak huren: ideaal voor de winter

Naast de typische winter springkussens zijn er diverse ‘normale’ springkussens met een dak waardoor je in ieder geval lekker droog kunt springen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Mini Jungle, Mini Seaworld, Mini Circus, Mini Prinses, Sealife, Piratenhuisje, Circus, Ooievaar, Voetbal, Brandweer of het Disco springkussen.

 

Winter springkussen huren

Kies jouw favoriet uit de bovengenoemde springkussens en je hebt gegarandeerd een gezellig winters feestje. Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Terug naar het nieuwsoverzicht