3 springkussens met een dak voor bij regen en slecht weer

dinsdag 11 januari 2022

Zomer, winter, lente of herfst: het weer is in Nederland nauwelijks te voorspellen. Bij het organiseren van een evenement wordt de datum ver van tevoren vastgesteld. Het weer heb je daarbij niet in de hand. Gelukkig kun je er wel voor zorgen dat jouw evenement ook een succes wordt bij slechte weersvoorspellingen of een hittegolf. Neem bijvoorbeeld de volgende 3 springkussens met dak: deze staan garant voor plezier, ook bij slecht of (te) warm weer!


 1. Springkussen midi Jungle

Als je een springkussen wilt huren voor jouw evenement en niet zeker bent van het weer, kun je ervoor kiezen om een springkussen met dak te huren. Op deze manier zullen spelende kinderen niet nat regenen of verbranden in de zon. Ze kunnen het springkussen zelfs gebruiken om te schuilen! Ons midi Jungle springkussen is 4x3 meter groot en beschikt over een dak. Het staat garant voor veel plezier bij zowel droog als nat weer. Op het springkussen kunnen zo’n 4 tot 6 kids spelen. Het is gemakkelijk op te bouwen en daardoor ook zeer geschikt voor een particulier feest. Wil jij een springkussen met dak huren dat gebruikt kan worden tijdens een regenachtige dag of hittegolf? Springkussen met dak

2. Springkussen XS Oceaan

Wie is er nu niet gek op de schattige tekenfilmfiguren van Finding Nemo? De film is populair onder zowel kinderen als volwassenen. Hoe leuk is het om hiervan een springkussen in de tuin te hebben op jouw evenement? Al springende nemen de kids een duik tussen bekende figuren uit de filmhit Finding Nemo. Het springkussen XS Oceaan is bedoeld voor 4 personen, afhankelijk van de leeftijd. Hoewel het thema anders doet vermoeden, kunnen de kinderen volledig droog spelen. Succes gegarandeerd!

3. Springkussen Feest (met dak én glijbaan!)

Wil jij écht uitpakken op jouw feest of evenement? In ons assortiment vind je verschillende overdekte springkussens met glijbaan! Kinderen vinden het gegarandeerd leuk om hierop te spelen. Vooral de avontuurlijke en stoere jongens pakken deze uitdaging graag aan. Naast de glijbaan, is er in het springkussen van alles te vinden om mee te spelen. Wie het springkussen Feest huurt hoeft zich geen zorgen te maken: de kinderen blijven droog en hebben de dag van hun leven! 

Met deze springkussens betekent slecht weer geen streep door jouw plannen, maar een middag vol plezier! Je kunt bij ons terecht voor een springkussen voor in de regen, of tegen de felle zon, in alle soorten en maten. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Terug naar het nieuwsoverzicht