5 x waarom een springkussen ook leuk is voor volwassenen

woensdag 10 augustus 2022

Stormbanen, opblaasbare obstakels en glijbanen om vanaf te sjezen: niet alleen kinderen beleven er lol aan. Ook voor volwassenen zijn springkussens een fantastische activiteit. Dus twijfel je of een springkussen een goed idee is voor jouw feest of evenement, omdat er niet zo veel kinderen komen? Een springkussen zorgt dan juist voor leven in de brouwerij! Wij vertellen je waarom ook volwassenen enorm kunnen genieten van een springkussen.

1.      Je kunt weer even kind zijn

Heerlijk toch, om je volwassen leven voor even los te kunnen laten? Op een springkussen kan iedereen weer even alle zorgen laten varen, heerlijk de lucht in vliegen en lachen met elkaar, zonder dat het erg is als je valt, een gekke houding aanneemt of giert van de pret. En wie wil dat nou niet, eens in de zoveel tijd?

2.      Het is gezond

Op en neer springen op een springkussen is een sport, terwijl het voelt als een vorm van ontspanning en lol maken. Maar een springkussen is niet alleen leuk: het bevordert je coördinatie, zorgt voor sterkere spieren en een beter kloppend hart, en je werkt aan je cardiovasculaire vermogen.

3.      De perfecte uitlaatklep

Hoewel rust en reinheid soms is wat je nodig hebt, kan het ook heel fijn zijn om door intensief bewegen een lange dag van je af te schudden. Ook kun je je energie kwijt wanneer je dat nodig hebt en je lekker uitleven op het springkussen.

4.      Ideaal voor wedstrijdjes

Heb je een teambarbecue en is het tijd om een klein beetje competitie te stimuleren? Dan is een stormbaan hurengeweldig! In teams kun je hiermee aan de slag. Wie weet er het snelste over de stormbaan heen te komen en verzekert zich van een overwinning?

5.      Leuke activiteit met je kinderen

Hoewel kinderen helemaal los kunnen gaan op een springkussen, is het voor jou als volwassene ook de ideale manier om tijd door te brengen met je kind. Op een springkussen kun je zelf óók weer even kind zijn, en samen genieten van het in de lucht vliegen. Niet alleen jij, maar ook je kind wordt daar gelukkig van!

Springkussens voor volwassenen

Springkussens zijn dus ook voor evenementen waar volwassenen komen, een heel goed idee. Ze zijn gezond, garanderen een heleboel lol en zijn de ideale manier om nog wat extra tijd door te brengen met je kind. Kunnen we je helpen bij het uitzoeken van een geschikt springkussen voor jouw evenement? Dat doen we graag! Neem dan vooral contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht