Stretchtenten

Onze stretchtenten zijn bij uitstek geschikt voor een bruiloft, (bedrijfs)feest, festival of elk ander outdoor evenement. Te gebruiken bij zon, regen en sterke wind. Creëer in één klap een geweldige sfeer met deze prachtige tenten.

Aangezien stretchtenten vrijwel altijd maatwerk is, staan de klant en het evenement dan ook centraal. Wij bouwen onze strechttenten dan ook altijd in overleg en naar wens op, waarbij we uiteraard adviseren over de mogelijkheden. Daarbij zijn de tenten koppelbaar, dus vrijwel elke afmeting is leverbaar in meerdere creaties. Juist op deze manier is iedere buitenruimte zo sfeerfol te overkappen. 

Zo kunnen alle zijden deels of volledig gesloten worden opgebouwd en daarbij maken wij gebruik van eucalyptus houten palen. Door de flexibele bouw is het daarbij eveneens mogelijk om over beplante (delen) van de tuin heen te bouwen. En uiteraard kunnen wij de tenten opleveren met vloer, verlichting en overige inrichting op maat. 


Stretchtent te huur bij Gaaf! verhuur

Bij een groot evenement zijn de stretchtenten perfect om als locatie te dienen. Ze zijn groot en er kan ook een vloer ingelegd worden. Met de stretchtenten kan je een grote feesttent creëren of iets anders! Je ziet deze stretchtenten ook steeds vaker op grote evenementen en festivals. Ze zijn van stevig materiaal en kunnen tegen vrijwel alle weerstomstandigheden. Ook voor de inrichting van de aluhallen ben je bij ons op het juiste adres. Alle producten die je nodig hebt bij een publieksevement kan je bij ons in het assortiment terugvinden.

Aluhallen worden altijd met op-en afbouw ingeboekt. Daar naast geld er vanwegen bijzondere transport eisen hogere transportkosten. Hier over lees je meer op de product pagina's. Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.